Lente

Nog niet echt lente, maar het begint toch een beetje te bewegen op onze koer. De spin op het venster zit er nu al de hele winter, en was daarnet een ander iets aan het opeten:

Huisspin

Zeer misschien was het een kruisspin: er hing een wielweb aan het venster maar de spin was nergens meer te bekennen.

In ieder geval: het spel zit weer op de wagen wat de tuinsafari betreft. Er is veel kans dat er dit jaar volledig andere beesten zullen zitten dan vorig jaar, ook al omdat vorig jaar er helemaal niets was tot in pakweg de vroege zomer, en dat we dus eigenlijk alleen maar eerste-generatie-opportunisten hadden en dingen die met de grond en de planten meegereisd waren.

Ook nieuw voor dit jaar: ik ga proberen een engelstalige versie van de site op te zetten. Niet, zoals ik er overigens ook zeg, omdat ik dringend meer bezoekers wil, maar wel omdat ik graag wat meer beesten geïdentificeerd zou zien. En dat er gewoon meer kans toe is als er wat meer tekst in tengels rond de foto’s staat 🙂

En ook: ik zou enorm graag het ding in een content manager steken. Maar niet zomaar één, een serieuze. Eén die een testcase kan zijn voor het werk misschien, met twee taalversies, en artikels die een timestamp hebben en verschillende apecten en dingen en keywords en image bank en zo.

Mja.

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. Missschien ken je Typo 3 als CMS systeem. Is zeer uitgebreid en er is zeer veel documentatie over te vinden.

  2. Bij ons op het werk gebruiken ze Tridion als CMS. Nogal stijl qua leercurve voor de gebruikers. Maar dat ligt misschien eerder aan de implementatie dan aan het product zelf.
    Persoonlijk zou ik er mijlenver van af blijven (met mijn huidige ervaring als gebruiker).

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.