Zaken, stand van

Offerte: klaar. Bij de vierhonderd pagina’s. Nu nog inpakken en af gaan leveren, en ik ben machtig content dat ik dat niet moet doen šŸ™‚

Vannacht alsnog mijn eerste newsletter in InDesign CS gemaakt, en het moet gezegd: proper programma. Mijn nieuwe monitors hebben het trouwens ook een groot gemak gemaakt om met stapels documenten tegelijkertijd te werken.

Mijn nieuwe computer (van vorige week) heeft het daarentegen niet zo fijn gehad, met op bepaalde momenten een stuk of vijftien grote en complexe Word-documenten open, een paar Excel-files, Photoshop, InDesign, Fireworks, Acrobat, Microsoft Project 2003 en Dreamweaver, naast uiteraard Outlook en Internet Explorer en Firefox. Gegeven daar nog eens bij dat ik op hetzelfde toestel bij voorlopig gebrek aan een ontwikkelmachine voorlopig ook nog IIS en SQL Server draai, en als er ergens wat vrije tijd is, dingen uittest met Visual Studio.NET, enfin, recipe for disaster.

Mijn rug: ook niet zo fijn. Maar goed, ‘t kon erger.

Straks huiswaarts.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Ik ben blij verrast te zien dat ik niet de enige ben die zijn scherm zo draait. Dat is ZO zalig om op te programmeren in de lengte. Spijtig genoeg kan ik da enkel op school doen (exact dezelde schermen als die van u), thuis zit ik met een logge 19″ CRT van 3.5 ton šŸ™‚

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.