Nieuwe poging

Het was vorige keer de soep ingedraaid, mijn MediaWiki-ding. Mijn hostingbedrijf was overgestapt op een ander securitymodel, en daardoor werkten allerlei dingen niet meer. Serves me right for hacking stuff.

Enfin ja. Tweede keer, goeie keer, mag ik hopen. Voorlopig op http://safari.blaffeture.net, voorlopig nog zonder veel inhoud, maar ik ga toch proberen om nieuwe foto’s dààr te zetten.

Dat wil zeggen dat ik er ook beesten op ga zetten die al lang “had”. Zoals voor vandaag deze dambordvlieg:

en deze gele strontvlieg:

strontvlieg (geel)

of deze onbekende wesp:

wesp

Enfin ja, en ook onbekende vliegenpoppen, en een onbekend vlieg-achtig ding, en een onbekende kever, en een onbekende zakjesdrager, een paar trilspinnen die me doen twijfelen of alle trilspinnen die ik heb wel allemaal Pholcus phalangioides zijn, een onbekende sprinkhaanachtige, een onbekende bij, en een stuk of drie onbekende spinnen.

Eum. Meer onbekende beesten dan bekende beesten vandaag, blijkbaar.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Dambordvliegen en strontvliegen zijn vieze beesten, maar als je er met je neus wordt opgedrukt, worden ze alleen maar “schattiger”…
    Een geweldige resolutie, waarvoor dank!

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.