Vuurwerk

Ach ja, mislukt.

Sandra is met Els en Wim naar de Feesten, ik ben op wacht bij de kinderen. Het vuurwerk: ‘t is er niet van gekomen. Het is ondertussen al begost, ik hoor het tot in mijn bed, maar ‘t was allemaal teveel hassle om er te geraken.

En dus is het het bed geworden. Met een Vodka Red Bull (Light) en A Canticle for Leibowitz. Of het zou alsnog een Slechte Film moeten worden: er groeit een indrukwekkende stapel DVD’s die ik nog niet gezien heb.

Maar in ieder geval: geen foto’s van vuurwerk deze Gentse Feesten.

In het algemeen trouwens niet zoveel foto’s, wegens niet zo veel ergens naartoe gaan. Morgen zijn we allebei thuis, misschien dat ik dan wat foto’s ga gaan nemen. Maar vandaag was het dus opnieuw enkel het park.

dansende mevrouw

Met dansende mensen.

nog dansende mevrouw

En dans aanlerende mensen.

instructrice

En ik heb een foto van Walter De Buck, maar ik ga hem niet op tinternet zetten, want hij was, ahem, somewhat the worse for wear, en ik laat mensen die dat verdienen liever in hun waardigheid.

Net zoals een andere meneer die een beetje tired and emotional was en me niet liet weggaan voor ik zijn beeltenis op de gevoelige plaat had vastgelegd. Schone foto, daar niet van, maar toch.

Één reactie op “Vuurwerk”

Reacties zijn gesloten.