WordPress.com

Tiens, ik heb een account op WordPress.com, en ik heb een invite op overschot. Is er iemand geïnteresseerd? Motivatie en steekpenningen in commentaar; de invitatie wordt ten laatste, eum, woensdagavond weggegeven.

Voor wie het niet wist, WordPress.com is een gehostede versie van WordPress, en de interface is alvast straten, mijlen, hópen beter dan zowel de gewone plain-vanilla WordPress als TypePad.

Doe mee met de conversatie

10 reacties

 1. Ik ben steeds kandidaat, meneer.
  Niet dat ik niet volledig content ben van blogspot/blogger (http://wannesdeloore.blogspot.com/) maar af en toe krijg ik er de kriebels van.
  Nu ben ik niet direct in de positie om veel tijd te steken in nieuwe dingen (nieuw werk zoeken, slechte internetverdeling à la maison,…) maar toch zou zoiets welkom zijn…
  Waarom? Omdat ik een zeer fijn persoon én omdat ik in Brugge ben geweest… ooit. een halve dag.

 2. Ik ben geïnteresseerd in screenshots van die interface, of in een *beknopte* beschrijving hoe die verschilt van ‘de gewone plain-vanilla WordPress’.

  (Switchen naar hosted blogging is niet meteen iets voor mij.)

 3. Ik zou er eventueel ook wel één kunnen gebruiken. Ik ben eigenlijk te lui om zelf alles op te zetten, en dan is zoiets wel handig (anders had ik al lang een blog gehad).

 4. idd,
  een boel mensen zijn nieuwsgierig denk ik (ik dus ook)
  waarom de login van het testaccount niet aan alle nieuwsgierigen doormailen
  ik beloof op mijn communiezieltje dat ik paswoord/contactmailadres niet zal veranderen!

 5. Wel, typepad ben ik wat beu. Dus misschien wel eens een goede kans om iets anders/nieuws te ontdekken/proeven? Ik had reeds gedacht aan Worldpress, maar als alles reeds gehost is zal het voor mij reeds een stuk gemakkelijker zijn 😉 Waarom ikke? mijn god wat ben ik slecht in mijzelf verkopen. Je bracht mijn ooit bij Typepad, waarom nu niet bij Worldpress?

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.