Waarom geen MovableType?

vroeg Steven. Wel, dààrom niet:

Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, webmaster@vuijlsteke.be and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

Het importeren duurde een eeuwigheid (lànger dan WordPress), en het rebuilden (al die zooi moet in statische html-pagina’s gestort worden namelijk) lukt me niet. Time-out, vermoed ik? Ik zou het niet weten. Nee, ik weet het wel. Geen Movable Type voor mij. Ik word nerveus van de gedachte alleen al dat ik voor elke minuskule wijziging in formatering duizenden en duizenden filetjes moet heraanmaken.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.