Naakt

Naakte molratten. Heterocephalus glaber.

Molrat

Bijna geen haar, bijna blind, leven onder de grond, graven met hun tanden (die vóór hun lippen zitten), bijna koudbloedig, leven zoals mieren in kolonies met een koningin, kunnen op praktisch geen zuurstof overleven.

En: voelen geen pijn. Schmerzunempfindlich, zeggen de Duitsers.

Aardige beesten, mijn gedacht.

Geschreven al luisterend naar: The Klezmatics – Possessed – Der Shvartser Mi Adir (The Black Benediction)

beestennaakt

9 reacties op “Naakt”

  1. Neen, deze commentaar past niet bij deze foto, ze past bij geen enkele post eigenlijk, maar ik moet ze toch ergens kwijt.
    Wat ik me afvroeg: ik weet het, Michel is geen echte wielerliefhebber, maar, er staat toch een post van Tom Boonen op deze blog. En niet van Iljo Keisse, een Gentenaar. 🙂 En bovendien een sympathieke jongen! Nouja… 🙂

Reacties zijn gesloten.