Aftellen

We zijn nu echt wel ernstig aan het aftellen: de ene voorwee na de andere. Nog geen regelmaat of zo, en ook niet sneller dan om de paar uur of zo eens, maar toch.

Het wordt dan ook tijd om de checklist af te lopen…

De valies voor in het hospitaal: klaar.

Doopsuiker en recipiënten en dingen: gemaakt, gevuld, en klaar voor verhuis.

Evacuatieplan uit Brugge voor mij: ik laat bij elke verplaatsing, zelfs binnen het gebouw, aan Sandra weten waar ik te bereiken ben. En Peter-de-collega-van-Sandra komt tegenwoordig met de auto uit Gent, als het dringend is, zou hij me kunnen voeren—zodat ik er op pakweg drie kwartier kan zijn in plaats van op anderhalf uur.

De kaartjes: eerste versie van de tekeningetjes ontvangen. We hebben nog wat opmerkingen, maar het zou kunnen dat ze niet meer kunnen doorgaan wegens tekenaar niet in het land—dan doe ik zelf wat aanpassingen.

Adreslijst voor de kaartjes: vervolledig ik van zodra ik tijd heb, vanavond of morgen.

Kind erkennen: oei! Moet nog gebeuren! Het kan wel nog na de geboorte, dan moeten we met drie gaan, maar toch.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.