Krak, piep, kreun

De computer thuis loopt echt op zijn laatste poten. Traag, te warm, te weinig plaats, ‘t is wreed.

Ik zou eigenlijk moeten alles er af smijten en alles opnieuw installeren en zo—dat is al in geen jaren meer gebeurd—maar ik kom zรณ al tijd tekort.

Want kijk: ‘t is alweer na middernacht, en ik moet dingend naar bed.

6 reacties op “Krak, piep, kreun”

  1. Nieuw fornuis, nieuwe trekzetel, en nu nog nieuwe computer, het kan precies niet meer op bij jullie. Lotto gewonnen misschien ?

  2. hehe ๐Ÿ™‚ ken dat … mijn installatie is nu al anderhalf jaar oud, nog nooit zo lang meegegaan en ik merk dat de pc echt wel trager is dan normaal zou moeten voor de specs maar al de tijd om alles precies weer in te stellen zoals ik het wil, kan ik er niet voor opbrengen ๐Ÿ™

Reacties zijn gesloten.