Doe mee met de conversatie

4 reacties

 1. Ook grappig:
  http://www.standaard.be/Artikel/Detail.aspx?artikelid=B332490060715

  (Zal wel snel gecorrigeerd worden, neem ik aan: 210 dollar is toch wel erg veel!):

  Israël bestelt voor 210 dollar Amerikaanse vliegtuigbrandstof

  (Belga) Israël heeft bij de VS voor 210 dollar aan vliegtuigbrandstof besteld. Het gaat om JP-8, een speciale brandstof voor gevechtsvliegtuigen. Dat heeft het Pentagon vrijdag aan het Amerikaanse Congres bekendgemaakt.
  De brandstof zal door Israëlische gevechtsvliegtuigen worden gebruikt tijdens “vredes- en veiligheidsmissies” in het Midden-Oosten, zo verzekert het Pentagon. Israël is sinds twee dagen bezig aan een grootscheeps offensief tegen Libanon, nadat Hezbollahstrijders aan de Libanees-Israëlische grens twee Israëlische soldaten ontvoerden. Bij het Israëlische offensief zijn intussen al 66 dodelijke burgerslachtoffers gevallen en 176 burgers gewond geraakt. Volgens het Pentagon leidt de verkoop van de vliegtuigbrandstof aan het Israëlische leger tot een “verbetering van de veiligheid van een bevriende natie, die een belangrijke drijvende kracht voor de stabiliteit en de economische vooruitgang in het Midden-Oosten is en blijft.” Het Congres heeft 30 dagen de tijd om de verkoop te blokkeren. Gebeurt dat niet, dan wordt de deal automatisch goedgekeurd. (BVH)

 2. Check de comments op instructables, die methode lost enkel de simpelste sudoku’s op, en is absoluut geen foolproof manier om alle sudoku’s op te lossen zonder na te denken. De mens van boinboing had het wel zo doen uitschijnen en misschien daarom dat heel de weblogwereld ineens linkt naar instructables 🙂

  Btw, die preview box werkt serieus op mijn zenuwen ^^ Ik ben gewend dat als ik typ ik slechts 1 zin zie verschijnen. Verbazingwekkend hoe afleidend dat duplicaat werkt.. Doch dit geheel terzijde. Wel modern natuurlijk. Werkt dat met javascript? (cba to look :p)

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.