Nerd

Ik kan mezelf elke dag wel een paar schoppen verkopen dat ik geen instrumenten kan bespelen.

Maar àls ik een instrument zou kunenn bespelen, en àls dat instrument een banjo zou zijn, dan zou ik dit ook doen.

Hoera voor bluegrass-Star Wars!

[via MeFi]

 

7 reacties op “Nerd”

  1. Natuurlijk de schuld van de opvoeding…Muzikaal gehoor, zo goed zingen dat mensen (Zelio, o.a. weet je nog?) je liedjes op band opnamen, en jij dan pertinent weigeren om naar een muziekschool te gaan! Ik had de opvoedkundige principes van de jaren zeventig moeten overboord gooien en gewoon zeggen: ik wil het. Punt. Tiens,”omdat ik het zeg!” is blijkbaar weer “in”.
    Trouwens, met tekenen was er ook zoiets…

  2. Ik ben waarschijnlijk een van de weinige mensen die niks van Star Wars kennen (en al helemaal een van de uiterst zeldzame nerds), maar wat is dit? Het themanummer?

Reacties zijn gesloten.