Driedubbel

Crap. Crap, crap crap. Crappity crap crap.

Niet dubbel maar driedubbel geboekt deze zaterdag.

Lag al een halve eeuw vast: dingen met scenario’s op het filmfestival (12u-16u). Had ik helemaal enthousiast toegezegd woensdag: partijraad over het bestuursakkoord in Gent (11u-…). Had ik vandaag beloofd: naar de film gaan met de kinderen (14u30–17u).

Maar ‘t wordt dus dat eerste, want dat lag echt al maanden en maanden en maanden vast, en daar kan ik echt niet onderuit. En het stond in mijn kalender en alles ook.

Ah well. So it goes.

Ik vind het anders wel verdomme spijtig, want ik wou ze alledrie doen. Damn you 24 hour days!

Doe mee met de conversatie

3 reacties

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.