Weird

Dàt was raar: ik dacht vannacht dat ik zwaar ziek was.

Twee keer opgestaan om naar het toilet te gaan. Daar is niets vreemds aan, maar wél dat ik helemaal draaierig was, en dat ik precies moest overgeven. Ik had geen druppel gedronken, maar wist ik niet beter, ik zou gedacht hebben dat ik zo zat als een konijn was.

Ik geraakte haast niet boven bij het toilet, en eens ik daar was, geraakte ik van het draaien de trap bijna niet af.

Maar vanmorgen: niets meer.

Strange.

Doe mee met de conversatie

6 reacties

  1. Ook raar. In de late voormiddag begaf ik me in de moederlijke stulp naar de eerste verdieping. Missie: een nieuwe WC-bril installeren. En geen zwarte saaie bril zoals in de vorige eeuw, maar een designconstructie van 5 kilo met een schelpenmotiefje. Dit tot meerdere eer en glorie van mijn dochter die op vroege leeftijd staat op het gepaste design hier en het juiste requisiet daar. Om een lang verhaal (en met “lang” bedoel ik hier één uur en drie kwartier) kort te maken: de poging tot installatie van het museumstuk eindigde apbrupt met een verstuikte middenvinger. Molensteenzwaar geval was op mijn poten gevallen. En ja, ook ik duizelde als een gek toen ik de trap naar beneden afstrompelde. Olé!

  2. De diagnose is duidelijk: je bent zwanger. Ik zou eens op zo’n Predictor Stick plassen (Arnold Schwarzenegger is… The PREDICTOR!)

    Els > zelfde geldt voor jou, je weet wat ze zeggen van vuile WC-brillen hé?

  3. Als ik zo lees met wat jij allemaal bezig bent, is ‘t niet moeilijk om te weten wat er aan de hand is met u.

    Jij bent gewoon doodmoe en dringend aan een rustpauze toe !

  4. neuh! Zonder in details te willen trede kan ik u meedelen dat de closetpot waarvan “den bril” aan vervanging toe is, enkel door “ladies” gebruikt wordt. Voor mijzelf sluit ik zwangerschap uit, wat Michel betreft, goh, tja. Wie zou er rouwen om een mondje meer?

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.