Dag 1

Wahey! Dag één op mijn nieuw werk bijna achter de rug! Gedaan vandaag:

  • vergadering
  • nog vergadering
  • allemaal samen gaan eten bij den Italiaan
  • cake wegens verjaardag!
  • vergadering
  • vergadering van morgen voorbereiden

Ondertussen ook nog opleiding gekregen voor de bureaustoelen (van die hyperconfigureerbare top-of-the-line Giroflexen), een laptop in ontvangst genomen (1920×1200, yay!), een bureau in beslag genomen, een begin van wegwijs gemaakt in de registratie van uren en prestaties en dergelijke, mijn neus gesnoten a rato van een volle vuilbak kleenexen per halve dag en een fotosessie mogen (moeten) ondergaan.

Straks naar huis en in het station mijn trein-tram-bus-metro-abonnement laten aanmaken.

En morgen fris weer op, vergadering bij klant om 9u en vergadering bij tweede klant om 14u. Woensdag waarschijnlijk bij eerste klant, donderdagochtend vergadering over derde klant, en de rest van de week terug bij de eerste klant.

Euh, denk ik.

Qua vliegende start kan het tellen, hoera!

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. 1900 x 1200? Dat is wel ietsjes beter dan die 1024 x 768 Dell D510 die ze mij hier aangesmeerd hebben. Foutje van Dell neem ik aan, de D505 was 1280 bij 1024 en de D520 kan 1400 bij 1200 aan, en IK krijg nét die die ertussenin zat. 😐
    Gelukkig heb ik wel een 17″ TFT kunnen versieren om aan de portabel te hangen. Hoe moet een mens anders rapporten schrijven? 🙂

  2. mja, wij hebben er ook van die en ik vind hem, buiten het prachtige beeld, toch iets te kleine letters hebben. (hoewel ik dacht dat dat bij ons iets van een 1990×1440 was)

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.