Een jongensdroom gaat in vervulling

Ik heb op de radio de zinsnede “paroxysmen van extase” mogen bezigen.

Een gelukkig mens, zeer zeker. Maar dan wel een gelukkig mens die numeteen terug aan het werk slaat.

23 reacties op “Een jongensdroom gaat in vervulling”

 1. Op welke zender was dat? Wanneer komt het mp3tje online te staan?

  Mijn collega verwees net naar jou (en Eline) met de bewoording “uw interlocktuele vrienden”. I can see where he has a point ๐Ÿ˜‰

 2. Terwijl je eigenlijk vooral veel onzinnigs (“als je niet gelezen wil worden, yeah right” – komt dan uit de mond van de grootste bloghoer) hebt verteld en op een nogal stuntelige manier reclame (wreed gratuit) hebt gemaakt voor de o zo voorspelbaren.

 3. En wat was dat ook alweer, een bloghoer, beste mijnheer of mevrouw op 195.13.26.1? En hoe zou ik dat zijn? Door overal te vragen “link naar mij” of zo?

  Stuntelig, dat kan nu nog zijn–we zijn niet allemaal reclamejongens, maar in welke zin waren mijn voorbeelden niet pertinent als ik sprak over Gentblogt en Lien Braeckevelt? En waarom zou ik niet mogen zeggen voor wie ik zou stemmen?

  En waarom, eigenlijk, mijnheer of mevrouw op 195.13.26.1, zit ik me te verantwoorden tegen iemand die niet de moed heeft met naam en toenaam te reageren?

  Ach ach.

 4. Hoe bedoel je, “iets meer te weten te komen”? Met IP-nummers ben je niets, toch? Wat ben ik ermee dat ik weet dat er via dat IP-nummer sinds jaar en dag door precies twee mensen gecommentarieerd wordt op mijn weblog?

  En hoe zat dat nu al weer met die bloghoer? ๐Ÿ˜€

 5. Bloghoer ~m, v: Bloghoerin; Iem. die veelvuldig en achterlijk gebruik maakt van de mogelijkheid om een weblog te schrijven

 6. For what it’s worth: ‘t is iemand uit Antwerpen – een inwoner of een stadsambtenaar, dat is me niet helemaal duidelijk. Maar na wat zoeken komen de woorden Digitale Metropool en Telepolis naar boven…

 7. I rest my case – they are looking

  Nu ja, als negatieve kritiek zo vlot het verkeerde keelgat in gaat en duidelijk blijkt dat de “blogscene” er niet van gediend is, verwondert dit gezoek me niet

  en mag een mens niet anoniem blijven? De eerste die hier met naam en toenaam kritiek geeft, krijgt het hele zogenaamde A-blogger wereldje op zijn dak.

  Ons kent ons, nietwaar?

 8. Dju he, die nieuwe radiospeler van de VRT zuigt. Daar waar je vroeger de url’s opgelijst stonden, is dat nu niet meer het geval. Een beetje sniffen met wireshark (aka ethereal) levert mij de url http://wm.streampower.be/vrt/radio1/11_11wige-hi.mp3 op, maar dat is maar een stoeme tekstfile met de url http://wm.streampower.be/vrt/radio1/11_11wige-hi.mp3?MSWMExt=.asf in die telkens weer in dezelfde file resulteert.

  Van toegankelijkheid hebben ze daar duidelijk geen kaas gegeten, hoewel er vroeger reeds gelijkaardige klachten geweest zijn (zoals bijvoorbeeld bij 100op1) die toen wel netjes konden opgelost worden op een voor iedereen comfortabele manier.

  Indien iemand de file ter beschikking heeft ๐Ÿ˜‰

 9. En wat als we elkaar nu ‘s allemaal met rust lieten en een groepsknuffel gaven? Geheel blogsgewijs uiteraard. Bloghoer of niet, iedereen mag meedoen ๐Ÿ™‚

Reacties zijn gesloten.