Ik hoor u niet zo goed

Ik ben nog altijd ziek. Toen ik thuiskwam in de zetel liggen rillen van de kou onder twee dekens, dan er even weer doorgekomen en iets gegeten, en dan weer hoofdpijn en de snotters.

Maar morgen! Morgen ben ik misschien helemaal genezen! (dacht hij positief)

En ik heb allerlei dingen te zeggen over pendelen naar Brussel, waar ik sinds vandaag een ervaringsdeskundige in aan het worden ben, maar ‘t zal voor een andere keer zijn. Een keer dat mijn hoofd niet in staat van langzame ontploffing verkeert, en dat ik de wereld niet van achter een watten gordijn meemaak.

Oooo ik voel mij meelijwekkend. 😀

Doe mee met de conversatie

5 reacties

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.