Despicable

Mailtje gekregen op Flickr:

Hey. The user sixsmithfamily recently favorited several pictures of my stepson playing in his underwear.
Upon checking, I realized that most of the other pictures favorited by this user are of semi-nude or naked children – some of which are yours.
This is very disturbing to me and I’m blocking this user. I thought I should give you the heads up, in case you want to do the same.

Ik heb die viezerd inderdaad geblokkeerd. In mij geval ging het om onder meer deze foto van Zelie en Louis in bad:

Zelie & Louis in bad

Kijk, ik heb nog wel foto’s van de kinderen in bad, en uiteraard heb ik ook foto’s die ik bijzonder mooi vind, maar die ik om overduidelijke redenen niet op het internet ga zetten. Edoch: geen haar op mijn hoofd dat er aan denkt dat er iets vies te zien is in de foto’s die ik er wel op gezet heb.

En dus nee, ik ga die foto’s er niet af halen. Dedju. Vuilaards.

Zelie in bad met vijf varkens

7 reacties op “Despicable”

  1. Zo’n klojo’s zouden ze toch eigenlijk onder een pletwals moeten stoppen, langzaam, zeer langzaam en beginnen met hun weke delen… (Krijg hier Shakespeariaanse visoenen over gloeiende poken met weerhaken enzo…)

Reacties zijn gesloten.