Early night

Zozo. De madam is naar een vergadering, de kinderen liggen allevier rustig te slapen, en ik ben redelijk moe.

Van zodra Heston Blumenthal zijn ding gedaan heeft, kruip ik in mijn nest. Misschien nog een aflevering van ‘t één of ‘t ander bekijken, en dan naar dromenland.

Misschien eens nadenken waar ik zou kunnen over dromen.

update ah crap, nog een programma dat ik wil zien: Growing Out of Trouble.

Geschreven al luisterend naar: Ennio Morricone – Un Difetto Di Famiglia – Lontananza e depressione

Doe mee met de conversatie

5 reacties

  1. Michel, ik begrijp dat gij moe zijt ze.
    Toen ik gisteren mijn mams ging afhalen aan Gent Dampoort zag ik u “door de wind, door de regen”, op uw fiets het verkeer aan de Dampoort trotseren. De blik op scherp, de haren wapperend langs alle kanten. Uw witte sjaal bijna tussen de spaken. Het duurde een halfuur voor de auto’s u doorlieten.Het zag er rampzalig uit, en mijn moeder is thans een grote fan van u en uw doorzettingsvermogen!

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.