He’s not the Messiah, he’s a very naughty boy

Geen Monty Python, maar wel een documentaire van op National Geographic.

Lees verder over Appolonius van Tyana, Simon Magus, Simon Bar Kochba, Mithras en Mithraisme, Isis, Johannes de Doper (zie ook alhier en de mandaeërs), de geschriften van Nag Hammadi en het hele gnosticisme.

Wikipedia is een bron die ik niet veel meer vertrouw dan om het even welke andere, maar op sommige domeinen zijn ze echt wel uitstekend–ook en vooral wegens de links naar bronnenmateriaal, hoera!

En YouTube: ‘t is wat. Dan is er een limiet op de fimpjes, dat ze niet langer dan tien minuten mogen zijn… doen we toch gewoon vijf filmpjes?

3 reacties op “He’s not the Messiah, he’s a very naughty boy”

  1. Die limiet van x minuten op de filpjes is nog niet zo stom gezien, dat lijkt mij zeer effectief om de bandbreedte te drukken. Zoals hier nu, ge post 5 filmpjes, ik bezie het eerste en het interesseert mij niet echt (na enkele seconden) dus ik druk op stop, maar zolang ik niet van pagina verander blijft dat flash filmpje verderladen (en bandbreedte verkwisten).

    Moest ik datzelfde nu doen met een filmpje dat 5 keer zolang is, ze zouden 5 keer zoveel bandbreedte verspillen.

    (Ik heb trouwens de indruk dat ze niet meer goed kunnen volgen, daar bij youtube)

Reacties zijn gesloten.