Feest!

Vanavond is het het moment! Twee jaar Gentblogt!

2007_gbtwee_sm

In ‘t Café & Compagnie in Gent, vanaf 20u. Gratis voedsel, vertier, muziek, blote wijven! De gedroomde kans om al die figuren die ondertussen in uw hoofd epische, legendarische, mythische proporties aangenomen hebben, ook in het echt te zien en ze zat te voeren! 

Euh nee, men fluistert me in dat er toch geen blote wijven op het programma stonden, en dat dat van dat zat voeren ook niet noodzakelijk zo’n vaart zal lopen. Goede muziek, dat wel. En ook hapjes, die we uit de goedheid van ons hart helemaal zelf gemaakt hebben!

Afijn. Wij zullen er alvast zijn—Ilse, Lien, Joke, Bruno, Peter, Tessa, Hans als hij van zijn vernissage in Brussel (leve Hans! hoera! proficiat!) op tijd teruggeraakt, HenkEls, Huug, Teun, Steve et les autres…

Van ganser heler harte allemaal en iedereen welgekomen. Het zal goed weer zijn en we hebben een open haard die we gaan aansteken en het zal gezellig zijn en wijs en iedereen gaat iedereen in ‘t echt leren kennen, en we gaan op het einde van de avond dermate twee punt nul zijn dat ze ons gaan kunnen rollen!

Er zijn geen excuses, en ge moet allemaal afkomen. Nèm.

Doe mee met de conversatie

4 reacties

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.