links for 2007-05-11

Doe mee met de conversatie

7 reacties

  1. Controverse? Neen, loutere statistiek.
    Tot zover maar 2 Belgische individue Blogs gevonden die een +5PR hebben verdiend zonder toepassen van taktieken die niemand bezwaarlijk als “SEO” kan bestempelen (copiëren van copyrighted content op interlinked subdomeintjes, opnemen van persoonlijke blog feed op compleet off-context city landingspages,…).
    Ik hoop er meer te vinden voor m’n Stichting Marketing artikeltje. Iemand die een ‘koosjer’ Blog (geen groepsblog) kent met pagerank 5 of 7 in België: doorsturen, ik snuffel er graag even door.

  2. Vreemd dat die blogs slechts PR5 hebben.

    @John: Aangezien ik je e-mailadres niet vindt op je site, of elders: de mijne (el73.be) komt ook in aanmerking.

  3. Ik kan bevestigen dat ik vroeger 6 had en nu nog 5. Ik maak er mij niet te veel zorgen over. De echte pagerank die door Google gebruikt wordt voor de ranking van de SERPs wordt overigens veel frequenter aangepast dan de PR-indicatie die getoond wordt in dat groene balkje in de Google toolbar.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.