Data Matters: onvolprezen

Oei, ai. Deze website trekt te veel processortijd. Stomme breindode WordPress ook, met zijn hyper-mega-inefficiënte manier van werken.

Maar! The good folks at Data Matters verplaatsen de site gewoon naar een krachtigere server. Bij mij deed het even raar, maar als alles goed is, komt het bij u automagisch in orde.

Hoera Data Matters! Leve David van Data Matters!

Doe mee met de conversatie

6 reacties

 1. ik merkte al een paar dagen vertragingen op je site, maar ik wist niet of het bij mij lag of niet… nu laadt de site precies sneller maar of je al verhuist bent of dat het gewoon door het tijdstip komt… who will tell?

 2. Lijkt inderdaad wat sneller. De site van data matters laat anders wel niet vermoeden dat ze professioneel bezig zijn. De menu-items wisselen van plaats en zijn niet altijd klikbaar.

  Maar hey, het zal ons een zorg wezen. Zolang deze site maar lekkere litteratuur kan blijven produceren ben ik tevree.

 3. Die site is inderdaad aan vervanging toe, en is ooit 4 jaar geleden eens snel in elkaar geflanst door een profi Webdesigner met een goede reputatie ( wel voor weinig of geen geld) en wegens accuut tijdsgebrek is er nadien nooit meer naar omgekeken.

  Eind vorig jaar hebben we een beginnend, maar toch zeer getalenteerde, web designer een kans geboden… die heeft een half jaar mock-ups en designs geleverd, en we hebben er heelder storyboards en analyses mee gemaakt …
  Maar ze heeft uiteindelijk besloten dat ze liever niet als freelance webdesigner aan de bak werkt… zodoende zitten we met de huidige rommel opgescheept …
  Als iemand zich geroepen voelt om daar verandering in te brengen… altijd welkom (mailen naar info@ 🙂 )

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.