Gentse Feesten dag 2

‘t Was vandaag eerder rustig, op Gentblogt. Geen openingsstoet, en zondag, dat scheelt.

Sinds vorige post is er bij gekomen, even kijken… Een interview met Baharak Bashar: Feesten met een volle blaas? Een korte fotoreportage, Gori Ka Natch. Een review van de wandeltheatervoorstelling over de niños, Spaans Krijt.

Er was ook Huug en Britt’s langverwacht filmpje:

Mijn madam is met een vreemde man op stap en doet alle dagen reportage; gisteren Puppetbuskersfestival, dag 1. Vanmorgen dan: Gekakel in de kerk, ver het abc van de Volkstuintjes in het Caermersklooster.

Elk jaar krijgen we foot’s van links en rechts doorgestuurd; ik ga ze telkens in groepjes zetten in aparte posts, afhankelijk van het geval met een paar fotografen samen of één fotograaf per artikel. Vandaag was er al U was weer geweldig (1) en U was weer geweldig (2) en U was weer geweldig (3).

Ivan deed Ontbijt in het MIAT, Karolien en Bruno deden BNRF 2007, dag 8: Sly has left the building, over die keer onder meer dat Sly (van The Family Stone) te, euh, stoned was om degelijk werk te verrichten. Els deed een vooraankondiging-ter-elfder ure van Big Jump: Grote Sprong (voorwaarts) in het water. Dimi doet elk jaar boomtown; vandaag Trage start op Boomtown, samen met Patricia.

Koen (van de provincie dat ze zeggen) schreef over (helaas uitverkochte) Vijverwriemelbeestjes. Britt en Huug deden hun tweede filmpje: De stoet gefilmd. En Tom en Bart deden een review met foto’s van The Scene: Ik heb vannacht gedronken en gezien…

Ik ben nog in blijde verwachting, voor vandaag, van Puppetbuskers 2, en van foto’s van Billie King op Boomtown. En zeer misschien ook van een interview van de Belleman.

Whee!

En ondertussen heb ik bijna het laatste seizoen van Alias uitgekeken, jawel.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Het weer zal er véél aan veranderen deze week , ik kijk er al naar uit , bedankt voor jullie reportages
    keep up the good work mate !!!

    vanwege mensen met HiV in Begie en dit zijn niet allemaal holebi’s hoor !!!!

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.