links for 2007-07-29

Doe mee met de conversatie

4 reacties

 1. Hoi Michel.
  Je hebt een prachtige web log hoor.
  Vooral die mooie indeling van de home page.
  Ik moet dat noch leren want ik ben een volslagen leek op het gebied van weblogs maken.
  Ik ben al blij dat ik zo ver gekomen ben.
  Als je een tip voor me hebt dan hou ik me aanbevolen. Groeten Loek.

 2. Hallo Pascal.
  Ik las jouw commentaar op de link die Michel gemaakt heeft voor de Buurkrant. Dat heeft Michel spontaan gedaan hoor en ik ben er blij mee.Je zegt dat onze url onvindbaar is. Nou dat begrijp ik niet zo goed, want gisrteren hebben meer dan 300 mensen ons weten te vinden. We zijn daarmee tot blog of the day uitgeroepen door wordpress. En we bestaan nog maar een goede week. Maar mischien kan ik nog wat leren van jou? Want ik heb dit nog niet eerder gedaan. Dus ik hou me aanbevolen voor advies. link>>www.3ocoeea7c738.wordpress.com
  Ik hoop van je te horen, maar maak het niet te moeilijk voor me. vr. groet Loek

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.