Nog concert

‘t Was al heel erg lang geleden, maar ik ga nog eens naar een optreden van Arno.

Morgen in Vorst Nationaal, en ik vraag me af wat het zal zijn. Ik heb hem al op veel verschillende plaatsen gezien, maar nog nooit daar.

Ik heb voor de zekerheid maar even Jus de box op repeat gezet, dat ik kan meezingen. Geen slechte plaat hoor, ik had ze meteen gekocht way back when. Allemaal goeie dingen die erop staan, maar ik had toch telkens weer het gevoel van “oh, dié heb ik dààr al eens gehoord” en “tiens, dàt is precies dié en dié samen”. Niet echt vernieuwend, dus.

Niet dat dat hoeft, natuurlijk, hoegenaamd niet. Verwend geweest met vorige albums, vrees ik.

Enfin, ik kijk er naar uit. Nu nog hopen dat de treins niet lastig doen, morgen.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.