Miami ho!

Op 7 april om 6u25 nemen we met een paar man van het werk de vlieger naar Rome, en van daar naar Miami. De vliegtuigtiketten zijn bevestigd, en ik kreeg daarnet nog een mail van de baas van het Hyatt Regency dat hij persoonlijk dolletjes verrukt is dat ik in zijn hotel zal blijven slapen.

We gaan naar de Information Architecture Summit 2008: ‘t was dat of CHI 2008 in Firenze, dit jaar.

Miami! Van de gelijknamige CSI en van de gelijknamige Vice! Van de, euh, Florida Keys, en van de alligators, en van de Everglades, en, euh, tja. Uitgepraat.

We gaan daar een paar dagen op voorhand zijn, en misschien zal er tussendoor nog wel een dag over zijn, en zeker links en rechts wat uren en avonden: iemand? enig? idee? wat we zeker niet mogen missen? Ik heb mijn zinnen een beetje gezet op lamantijnen, maar behalve dat?

Het internetnet zal niet veilig zijn, de volgende weken.

Oh, en for the record:

Manatee

I, for one, welcome our new manatee overlords.

Doe mee met de conversatie

7 reacties

  1. Tip: neem bus of taxi naar Miami Beach. Je kan daar mooi wandelen langs het strand en in de stad zelf zijn er een paart art deco-gebouwen die wel de moeite van het bekijken waard zijn.

  2. Ik zit momenteel in de luchthaven van Miami, te wachten op mijn vlucht naar Orlando (heb een aansluiting gemist en moet nu 5 uur wachten).

    Wat mij altijd opvalt als ik in zuid-Florida land, Miami of Fort Myers: zodra je het vliegtuig uitstapt, ruik je een bijzondere geur, een moerasgeur! Ik vermoed van de Everglades.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.