DONATE!

Een selectie uit de vele, véle tientallen mails die ik van Barack Obama mocht ontvangen.

obama obama obama obama obama obama obama obama obama obama obama obama obama obama obama obama obama obama obama obama obama obama obama obama obama obama obama obama obama obama obama obama obama obama obama obama obama obama obama obama obama obama obama obama obama obama obama obama

Eén constante, onder zowat alle mails, en vaak meer dan eens per dag:

obama

Ik snap het wel hoor, maar ik zou me minder vies voelen als ik van tijd tot tijd eens een boodschap zou krijgen, ik bedoel, zo, oh, om de tien of twintig eens, waar er mij niet om geld gevraagd zou worden.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. Mja, dat is waar zijn campagne op draait, op donaties van mensen. En ik heb er geen bezwaar tegen.

    De laatste mail, wanneer hij wint, daar zullen ze u wel niet om een donatie vragen. 😉

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.