Mbwahaha

I think I threw up a little in my mouth.

“Welkom thuis”, zegt Geert Wilders tegen Vlaanderen
Wilders noemt de grens tussen Vlaanderen en Nederland kunstmatig en meent dat er meer gelijkenissen zijn tussen iemand uit Gent en iemand uit Groningen dan een Duitser uit München en een Duitser uit Hamburg.

[…]

Wilders stelt nu zijn hoop op referenda die bij de bevolking moeten polsen hoe ver zo’n fusie moet gaan. Moet het blijven bij een latrelatie of moeten ook we ook samenleven onder één staatshoofd. Alleszins moet de unie gedragen worden door het volk en geen eliteproject zijn, zoals België dat nu is, stelt Wilders. “Welkom thuis, we zijn je nooit vergeten”, zegt Wilders ten slotte. [HBVL]

Brrr.

Aan de andere kant: het zou de moeite zijn om zo’n referendum eens te laten gebeuren. Al was het maar om de groene lach op het gezicht van die afgebleekte wc-borstel te zien.

5 reacties op “Mbwahaha”

  1. Ik snap die bleekwaterliefhebber niet hoor. Hebben we het nu over 1 Europa of is het nodig om omliggende landen in te lijven? En daarbij, als Vlaanderen bij NL gaat horen duurt het voor mij nog langer om om uit dit, soms, gekmakende land te geraken. Dat hoeft voor mij niet.

  2. Er zijn volgens een onderzoek een pak Nederlanders die liever in Belgie zouden wonen, omgekeerd véél minder.
    Wat een merkwaardige politici brengen onze noorderburen toch voort!

Reacties zijn gesloten.