Osiris op schoot

Ik dénk dat hij misschien toch een beetje te jong was, toe hij bij zijn moeder wegging.

Trouwens, da’s allemaal wel schattig als hij er nog maar net mee begonnen is. Maar na een uur of zo is heel mijn peignoir ondergetsjoesd en vochtig, en dan is het láng zo wijs niet meer.

Doe mee met de conversatie

5 reacties

  1. Onze kleinste kat doet ongeveer hetzelfde, maar dan met haar pootje, gewoon lekker vlokkend bij je op schoot liggen. En inderdaad, we denken dat ook zij te vroeg bij haar moeder vandaan was gehaald, maar ze was dan ook een asiel kat en haar mama was dood of weggelopen…

    Onze andere asielkat is minder aanhankelijk, maar heeft maar drie pootjes; een van zijn achterpootjes was geamputeerd nadat de ratten het hadden aangevreten (dacht het asiel). Hij is niet zielig hoor, alleen hij kan niet echt bomen klimmen….

  2. Mah nee!! Dat heeft niets met de peignoir te maken. Katten houden van allerlei zachte stoffen, die goed de warmte vasthouden. Ook van wollen truien bijvoorbeeld. 😀
    Is inderdaad als ze weggehaald zijn bij de moeder, voor het zogen helemaal was gestopt. Als ze er op laat ons zeggen 16 weken niet – vriendelijk!!! – toe worden aangezet om ermee te stoppen, zoals de moeder dat zou doen, dan blijven ze daar inderdaad mee doorgaan.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.