Stop Islamisering van Gent!

Jawel! Hoera! Eindelijk mensen die zeggen waar het op staat!

Islamisisering

En terwijl we bezig zijn: stop de fascisisisisering! En schakel overal de reacties uit!

Reactie

Ach, ‘t moet komkommertijd zijn in het land van de dorpsfascistelarij, denk ik: het filmpje is toegevoegd op Youtube en rondgestuurd urbi et orbi vandaag, maar de actie is al ruim een maand oud.

En wat een hypocrisie: Stop de islamisering! lees ik. Maar natuurlijk bedoelen ze dat niet. Want ik zie nergens staan Stop de religiosisisering in het algemeen want dat is eigenlijk allemaal maar kul! of zelfs maar Stop het fundamentalisme!

Nee, tuurlijk niet.  Stop de Turken en al dat vreemdsoortig gespuis waar wij bang van zijn in Gent! bedoelen ze.

Zég dat dan, waar.

Voor de rest vind ik inderdaad dat het goed zou zijn mocht er geen fundamentalisme zijn. En weet ik niet er genoeg van om in te kunnen schatten hoe erg het gesteld is met de ver-fundamenteel-islamisering in Gent. Ik ben wel curieus, dat wel.

Doe mee met de conversatie

12 reacties

 1. Wat ze misschien ook bedoelen is “stop het crapuul” dat doodleuk halverwege de Sleepstraat in hun blinkende BMW halt houdt om met een mede-Turk te lullen, en als je er als Westerse medemens achter staat te wachten, en je claxoneert even, je onmiddelijk op je smoelwerk krijgt van een viertal Turken! Reality bites!

 2. opium voor het volk
  de islam is niet slechter en niet beter dan het christendom
  en ze veroveren europa niet met oorlog maar met aantal
  zo ook in gent
  we stemmen altijd voor de zelfde mensen
  voor de zelfde partij
  ja mensen neem uw verantwoordelijkheid
  want ja niet waar t is altijd de schuld van iemand anders dat er hier zo veel zijn
  of brave katolieke burgers kom naar oostakker
  t is de meimaand dus kom allemaaal bidden voor een beetje gezond verstand
  we zullen van nu af ons moeten afvragen hoe met onze buren omgaan
  ik heb er in de mooie buitenwijken van gent reeds drie
  twee daarvan hebben en wensen geen kontakt
  van de andere krijg ik vlees als ze masaal schaapen slachten
  ze spreken niet met elkaar
  dus mischien verkeerd geschreven
  zijn het soennieten en syieten
  die mogen elkaar vermoorden want een van de twee denkt dat zij de ware gelovigen zijn
  doet u dat niet denken aan onze goeie ouwe tijd
  dat protestanten masaal werden vermoord om dat ze geen afbeelding wilden van god
  net als de islaam
  zijn we zoveel beter
  het laagje beschaving
  wat???????????
  hebben we dat???????
  zolang mensen zich afhankelijk opstellen van pedofielen homo s machtwelustellingen die te vinden zijn in elke godsdienst in naam van het geloof
  zal er weinig veranderen
  en krijg je dus in gent en overal de gevolgen
  we hebben jaren op ze neergekeken achterlijk volk
  heb je hier al eens rondgekeken bij ons?
  oorzaak en gevolg
  daar al eens van gehoord
  enfin ik ga stoppen want mijn vingertje word moe
  er valt natuurlijk nog veel over te zeggen
  maar als je vriendelijk reageert op de doorsnee moslim heb je geen probleem
  er zijn natuurlijk altijd anderen
  bij ons is er witteboord kriminaliteit
  kijk naar de banken
  maar men leidt ons daar van af door een beetje te klagen over de moslims
  ja ik geef toe de communicatie met mijn buren is moeilijk
  maar met wederzijds respekt geraken we er wel
  en maak u geen ilussies biinen een eeuw of twee zijn zij hier de baas
  veel liefs inge

 3. TURKIJE ONDERDRUKT CHRISTENEN.

  In Turkije, een land dat lid wil worden van de EU, is nog steeds een anti- Christelijke land:een moslim is en blijft er moslim en mag zich niet bekeren, op straffe van vervolging. De islam wordt gezien als instrument om de nationale eenheid te waarborgen en het huidige regime in het zadel te houden. Daardoor is het onmogelijk om kerken te bouwen. Bijbels en ander christelijke materiaal is verboden. In Turkije woont slechts een kleine groep christenen die hun geloof in het diepste geheim uitoefenen. Hun situatie bleef in 2010 onverminderd slecht. Alles wijst erop dat turkse moslims erger geworden zijn met hun politieke ideologie.
  Waar zijn de christenen gebleven in Turkije, waar de zeven gemeenten in Klein-Azië waren gelegen, waarin Paulus heeft gewerkt en waaraan de apostel Johannes op last van Christus de zeven brieven richtte. De verovering van Costantinopel door de Ottomaanse moslims in 1453 is genoeg bekend en in Efeze, Patmos, Antitochië, kan men de ruïnes bezoeken van kerken van de eerste christengemeenten. Assyrische christenen worden er nog steeds vervolgd. Hier woont een hele gemeenschap Assyrische christenen uit Turkije die halverwege de jaren ’90 werd verdreven uit onder meer het dorp Yaramis. Assyrische christenen uit Turkije wonen nu overal verspreid in West-Europa. Van deze uitdrijving van christenen uit Turkije zijn door Amnesty International rapporten opgemaakt. Het laatste seminarie in Turkije werd enkele jaren geleden gesloten, zodat het christendom er op termijn wellicht volledig zal verdwijnen, zoals de patriarch vreest. De orthodoxe kerk, bezit geen rechtspersoonlijkheid. Armeense christenen en orthodoxe Grieken werden er verdreven en vermoord. Momenteel zitten er een paar Turken in Turkije in de gevangenis omdat ze zich hebben bekeerd tot het christendom.
  Islamitische Turken willen dat alle christenen het land uitgezet worden en gelijktijdig willen ze ook lid worden bij EU.

  Grond kopen om er een kerk op te bouwen is verboden in Turkije, terwijl zelfde moslims met hoge tempo Nederlandse grondgebied plunderen…. Ook missionering is verboden: wie een Turk (moslim) probeert te bekeren tot een andere religie, wordt opgepakt en het land uitgezet, terwijl zelfde Moslims met hun sektes Nederlandse bevolking terroriseren… Een moslim moet moslim blijven, ook afvallig zijn mag niet: men mag zich niet openlijk atheïst noemen. Het verspreiden van de bijbel en andere boeken dan de koran is verboden, wie evangeliseert wordt opgesloten of het land uitgezet. Men mag er geen grond kopen om er een kerk te bouwen. Autochtonen van klein Azië, Armeense en Griekse christenen zijn compleet uitgroeit en nu worden de laatste autochtone christenen, de Assyrische christenen, gediscrimineerd en weggepest en verlaten ze het land.

  In 1453 kwam met de inname van Constantinopel (onderdeel van het Byzantijnse Rijk en de bakermat van de Oosters-Orthodoxe Kerken), het gebied wat nu Turkije heet, geheel onder islamitische heerschappij en sedertdien nam het aantal christenen gestaag af. Vooral de laatste 100 jaar is het aantal christenen schrikbarend gedaald. Begin twintigste eeuw bedroeg het aantal christenen in het Ottomaanse rijk nog ongeveer 30% van de bevolking. De meeste experts schatten dat er heden ten dage minder dan 200.000 christenen in Turkije zijn, die minder dan 0,3 procent van de bevolking uitmaken. In de 20e eeuw liep het aantal christenen sterk terug, enerzijds doordat het Ottomaanse Rijk grondgebied verloor waar veel christenen woonden en anderzijds door verbanning, emigratie, volkerenmoord en vervolging.

  Er lijkt voorlopig nog geen einde te komen aan de gerechtelijke vervolging de Christenen: Momenteel worden de laatste autochtone christenen (In Turkije waren de eerste christelijke gemeenten opgericht door Paulus en waar nu nu enkel nog de ruïnes van vindt), de Assyrische christenen, het land uitgewerkt. Eerder was er al de genocide op de Armeense en de verdrijving van de Griekse christenen. In het door Turkije sinds 1974 bezette Noord-Cyprus wordt de Cypriotisch-orthodoxe christenen de toegang tot hun kloosters en kerken ontzegd. Daartegen hebben nu Zuid-Cypriotische vertegenwoordigers van de kerk een aanklacht ingediend bij het Europese gerechtshof voor de mensenrechten. De aanklacht is tegen Turkije gericht, dat op Noord-Cyprus 48.000 soldaten en 120 000 paramilitaire moslims heeft gestationeerd en de verantwoordelijkheid voor de totale politiek op Noord-Cyprus draagt.

  Het laatste seminarie is gesloten, kwestie van de christenen te laten uitsterven. Het overgrote deel van de Assyrische christenen is er allang gevlucht en woont nu in West-Europa en zelfde Islam begint nu In west- Europa!
  Deze islam kent geen godsdienstvrijheid en geen enkele wederkerigheid. In alle moslim landen worden christenen en andere religies onderdrukt en gediscrimineerd. In Marokko staat in de grondwet ingeschreven dat het verboden is om zich tot een andere godsdienst te bekeren of om te verklaren dat men de islam heeft verlaten.
  De brutale, veelzijdige ontkenningen van de Armeense genocide toont de ware aard van de Turkse psyche.
  Het doel van de Islam is volledige onderwerping aan onderontwikkelde Moslims. De Koran leert een paradijs door slaafs te gehoorzamen aan criminele Moslimleiders en een eeuwigdurende brandende hel voor de ongehoorzame criticus.

  Men hoeft de Koran maar open te slaan om te begrijpen waar die agressie en onderdrukking vandaan komt. Vernederende beperkingen voor niet-Moslims zijn vastgelegd in de islamitische politieke ideologie die gebaseerd is op allerlei verzonnen verhaaltjes van onderontwikkelde massa Moslims.
   De christelijke kerken, alle politici en de media kennen deze feiten, maar gaan door met het systematisch bagatelliseren, negeren en verzwijgen van deze feiten. Onder druk van terreur en propaganda denken zij dat ze daardoor sociale, politiek correcte mensen zijn.
  Alle kritiek op deze minderwaardige discriminatie, vastgelegd in de islamitische cultuur, van andersdenkende minderheden hebben ze verdraaid tot discriminatie tegen Moslims. Zij hebben zich met alle macht ingezet om islamcritici dusdanig te demoniseren, zodat ze nu zelf met de rug tegen de muur staan. Ze kunnen nu zelf geen kritiek op de minderwaardige behandeling van “ongelovigen” onder de Islam meer leveren omdat ze dan hun eigen geloofwaardigheid in diskrediet brengen.
  In het west – Europa is het Moslims al gelukt om de viering van het kerstfeest, Sinterklaas etc,..inclusief de plaatsing van kerstbomen, op scholen en in verschillende instellingen te verbieden omdat dit ‘beledigend’ zou zijn voor de razendsnel groeiende Moslim populatie. Moslims willen domineren: grote gemeenten introduceren halal – haram toestanden, door de islamitische wethouders en ambtenaars gesteunde organisaties rukken verder op: willekeurige uitschelden voor hoer, weigering van studenten tandheelkunde hygiënische maatregelen te nemen (korte mouwen), vrouwen die niet door een mannelijke arts of hulpverlener kunnen worden geholpen, geweld tegen medisch personeel, eremoorden, de zelfcensuur op de opiniepagina’s, jeugdbendes die vrouwen betasten, bibliotheken die na klachten van mohammedanen hun religieuze boeken voortaan op de hoogste planken zetten omdat Korannen boven alles gaan, kerstbomen en paaseieren die moeten verdwijnen uit stadsgebouwen, openbaarschoolkinderen die alleen eten mogen krijgen van barbaars geslachte dieren, aparte zwemuren voor mannen en vrouwen, katholieke scholen met bidruimte voor moslimkinderen en badkamers om zich vooraf de reinigen, de prestigieuze universiteitssteden, VU, UVA, Oxford en Cambridge ooit bolwerken van het vrije westerse denken waar nu politievrouwen een niqaab mogen dragen, niet-islamitische werknemers die overdag geen eten tot zich mogen nemen tijdens de ramadan, vrouwen die zich “geheel vrijwillig” dus onder zware pressie van hun familie onderwerpen aan de sharia (welke hen als minderwaardig beschouwt), buschauffeurs en trampersoneel van het Amsterdamse vervoer die dit jaar geen Kerst meer in de garages vieren, Sinterklaas die geen kruis meer op zijn mijter mag (en ook niet Sint Nicolaas heten), omwerken van bedrijfslogo’ s met een krul die lijkt op ‘Allah’ in het Arabisch, Moskeegangers van de El Fath moskee in Liendert die zich ergeren zich aan honden (“onrein”) na de gebedsdienst ‘als hun geest is gezuiverd’, een dakloze neergeknuppeld omdat hij bier drinkt tijdens ramadan (met een staaf die met spijkers was bezet), Almeerse bouwvakkers die op islamklachten hun korte broek omwisselen voor een exemplaar met lange pijpen, verbod op de carnavalskreet “Allaa”, Geert Wilders die nonstop bewaakt moet worden (maar niet omdat hij of zijn mensen anders de moslims te lijf gaan) etc… etc…Op scholen waar zij inmiddels in de meerderheid zijn, wordt steeds meer de Islamitische ideologie ingevoerd. Lesuren worden aangepast om Moslims in apart daarvoor gecreëerde gebedsruimtes te kunnen laten bidden. Vlees dat voor de lunch bestemd is moet ‘halal’ zijn. Zelfs geschiedenisboeken moeten worden aangepast omdat de Moslims vinden dat hun landen en cultuur beter is dan Nederland.

  De islam is in opmars. In 1975 waren er ongeveer een half miljard moslims in de wereld, vandaag is dat aantal meer dan 1,8 miljard. De expansie van de islam is een feit in bijna alle werelddelen, ook in Europa. Moslims krijgen in Nederland het ene na het andere privilege en voeren hun eisen steeds verder op. Daarbij krijgen ze hulp en instemming van het grootste deel van de gevestigde politieke orde, met name van socialistische en Christen-democratische oude garde. Maar Christenen worden in herkomstlanden van deze Moslims echter stelselmatig straffeloos gediscrimineerd, vernederd, vervolgd, mishandeld en vermoord. Er is een geestelijke en demografische strijd. Ongeveer 120 miljoen christenen, hebben te lijden onder vervolgingen in de Moslimlanden die naar Nederland “migranten, lees Moslims)” sturen. Het gevaar is aanwezig dat we degenen die hen vervolgen, hierop aankijken.
  Het is daarom te hopen dat de politiek daadwerkelijk potten zal weten te breken en de Christenen enige bescherming zal weten te bieden tegen de gruwelijke, middeleeuwse en anti-humane praktijken in landen met een Islamitische cultuur.  

  WEERSTANDSBEWEGING CHRISTENEN TURKIJE

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.