Adobe Photoshop Creative Suite CS4 crack keygen warez

Yay! ‘t Is weer van dat! Een volledig nieuwe Creative Suite die er bijna is!

Ik kan alleen maar hopen dat de upgradeprijs deze keer niet schandalig veel meer is in Europa dan in de Verenigde Staten, eens gaan kijken…

Uh huh. Zoals verwacht: de nettoprijs zonder BTW in België is, in Euro, hetzelfde als deprijs in dollar in de Verenigde Staten. Wat dan het volgende geeft in euro, dus:

  VS België
CS4 web premium kopen 1154 € 2055 €
CS4 web premium upgrade 407 € 725 €
CS4 master collection kopen 1697 € 3387 €
CS4 master collection upgrade 610 € 1209 €

Leutig.

110 reacties op “Adobe Photoshop Creative Suite CS4 crack keygen warez”

 1. Inderdaad, mijn telenetmeter krijgt het weer zwaar te verduren de laatste tijd..
  Eerst Spore (een kleine 4 GB) en dan binnenkort de Mastercollection..

  Ps: infeite gepost om Michel een heel klein beetje te pesten..

 2. Adobe Photoshop Creative Suite CS4 crack keygen warez

  wat is dit voor onzin, je zet er bewust crack keygen warez bij om gevonden te worden door google je bent echt hopeloos

 3. Oh dit vind ik zo grappig! Ik zat daarnet nog op een hollands tienermeisjesforum topics te lezen met titels als “hoe download je photoshop?”. Zeer zeer leutig!
  Ik heb via school een legale studentenlicentie voor de volledie CS3 aan €160 gekocht en rond januari krijg ik gratis een nieuwe licentie voor CS4. *blij*

 4. @ Remco, natuurlijk zet hij dat erbij en gekeken naar je voelbare teleurgestelde reactie heb jij gezocht naar een illegale manier om deze cracks te vinden.

  Boefje die je bent! Haha,je bent er ingetuind. Nu moet je alleen wel sportief blijven he!

 5. Mooi werk… deze site, trieste reacties van bezoekers dat wel… ook ik ben opzoek naar een werkende crack voor cs4 …. kan ik niet hier vinden dus… maar dat is niet erg.. site is top… vooral die tabel over de prijzen… leuke info. ga zo door

 6. p.s. ik gebruik cs3/4 wel… software is top.
  maar eerlijk gezegd vind ik
  adobe + microsoft + google criminele organistaies… net als Dell met hun target systemen… de buma stemra, de BSA en de nederlandse belastingdienst … allemaal
  criminele organistaies..

  ik heb nog noooooit software gekocht en ben ook niet van plan (ook niet als ik het zakelijk gebruik)

 7. vergeet niet op je Mac, als je de crack eenmaal hebt, om…

  De Finder te openen, bovenin de menubalk te kiezen voor ‘Ga’ > ‘Ga Naar Map’ , type ‘//etc/’ , en dar te zoeken naar het bestand ‘hosts’. Open dat bestand met Teksteditor.app, door erop te ctrl+klikken. Voeg dan onderop deze 3 regels toe:

  127.0.0.1 http://www.adobeereg.com
  127.0.0.1 adobeereg.com
  127.0.0.1 activate.adobe.com

  (gebruik 3 regels, de tab knop en kies opslaan)
  Herstart je Mac, en start dan pas een CS4 Applicatie.

 8. Punkcracks.tk
  daar kun je Master Suite CS4 (gratis) downloaden
  met een activation patch hoef je alleen maar te openen
  en de rest gaat vanzelf ik heb het net gescant op virustutal.com
  het is geheel virus vrij:D!!!

 9. zozo, Adobe wil de europeanen er eventjes ?opleggen, niewaar…

  Asjeblief, dan neu…. ze wij op hun beurt terug toch?

  En kom met geen moralistische sprookjes af (zie Zeitgeist – addendum) Byebye kapitalism

 10. dus ga naar de site ga naar ‘keygen’ download the
  Master Suite CS4 keygen (daar zit de activation patch in)
  het werkt perfect! ff openen op een toets drukken en klaar is het!!

  gr. erica

 11. [quote]Oei, jongetjes die op zoek zijn naar een serienummer voor hun van Slechte Vrienden verkregen illegale software?[/quote]

  Beste Michel Vuijlsteke, magge ker der op attenderen dat het hele pakket te downloaden is op de Adobe website…’t is maar net wat je slechte vrienden noemt…of wat je interessant doen noemt…

 12. Ja alles pakketten zijn gewoon te downloaden via Adobe.com
  Je moet alleen inlog hebben maar die kun je vinden op Punkcracks.nl.nu
  en hoe je het kunt kraken kun je daar ook vinden het is heel eenvoudig
  zowel voor Windows als voor Mac

 13. Heey tanks voor het serienummer.
  Ik had het probeer pakketje van adobe.nl, maar kon nog nergens serienummer vinden tot hier, met behulp van….

 14. Ik heb die patch en serie nummer gehaald van punkcracks; al ik het invoer werkt het, maar bij het afsluiten van photoshop en weer opstarten krijg ik de melding dat dit serienummer niet meer werkt. Hoe krijgen jullie dat in orde.

 15. Ik heb ook dat probleem als ik een programma opnieuw opstart dat ik elke keer weer een ander serial moet in vullen, nu heb ik wel een keygen maar om nou elke keer een ander nummer vullen.
  Wat kan ik hier aan doen?

 16. @Madbem
  op staat ook de uitleg voor MacOS
  staat onderaan;-) je ziet daar een balk staan genaamd
  Adobe CS4 (iets daar boven staat het logo van Apple)

 17. Serienummer werkt, totdat ik photoshop heropen.

  Is daar een oplossing voor, een instelling wardor cs4 niet meer met het internet is verbonden?

  E

 18. Weet iemand hoe je die patch weer kwijtraakt? Ik kan nu dreamweaver cs4 niet installeren omdat hij dan zegt: error, this action only counts for programs that are allready on the computer. Ik denk dat dw bij het downloaden in de knoop ligt met die patch die ik eerder heb geactiveerd.

 19. Hey,

  ik kan nu geen CS4 meer installeren, hij geeft een foumelding.

  Ik denk dat het komt omdat ik eerder al een trial installeerde met een serienummer van hierboven, dat werkte idd tot ik het heropende en nu kan ik geen trial meer instaleren.

  Ik lees hier iets over systeemherstel, but I’m a girl and blond.
  Kan iemand me helpen?

  Gr
  Elisabeth

 20. Bedankt voor de tip(s)!
  ik heb de Adobe Master Suite CS4 gedownload zonder
  problemen gewoon de tutorial volgen
  Gr. Ellen

 21. ik snap hier geen jota van, maar heb wel zo snel mogelijk CS4 nodig, wat is nu de beste en simpelste manier voor een crack te krijgen.
  ik kan niet openen.
  kan iemand mij uit de nood helpen?

 22. @ Jim:
  Je moet om je hostfile te kunnen save accountbeheer uitschakelen in vista (configuratiescherm/accountbeheer).

 23. Ik heb CS4 gedownload op mijn Mac, de serial nummers gebruikt die hierboven staan en als ik mijn computer herstart is het serial nummer niet meer geldig. Wie kan mij helpen met een oplossing? De vraag is al eerder gesteld maar ik geloof niet dat er al een oplossing voor is gegeven.

 24. Wel, ik zou inderdaad bij Adobe of andere softwaremakers eens willen weten waar zij de toelating krijgen om inbreuk te maken op de privacy en callbacks, callouts te doen van software die je op je pc installeert.

  Los van de discussie van beveiligen van software dmv licentiecodes, staat de vraag centraal of deze praktijken wel toegestaan zijn. Er wordt automatisch een verbinding gemaakt met een softwarefabrikant, terwijl een onafhankelijke partij niet eens kan nagaan welke informatie er verstuurd wordt.

  Men kan wel zeggen zus of zo. Dat er geen private informatie wordt verstuurd, maar dan nog. Er wordt een communicatie gepleegd. Meer diezelfde stroom van informatie kan aangewend worden door andere programma’s om eventueel toegang tot de computer, of informatie naar buiten te versturen. Als het ware software dat een ritje meeloopt met de informatiestroom.

  Persoonlijk vind ik dat allemaal heel kortzichtig dat er geen wetten zijn om dergelijke praktijken, zoals automatische callbacks of callouts te bestraffen. Al meen ik dat het een inbreuk is op de privacy EN integriteit van Uw computersysteem.

 25. Robin heeft gelijk, zijn vraag is niet beantwoord en kut genoeg zit ik met dezelfde vraag en zoek dus ook zijn antwoord. Weet iemand hoe je dit probleem kunt tackelen? Dus niet iedere keer na het afsluiten een andere key invullen?

 26. hier een serienummer dat werk

  F…Adobe ga ergens anders je net sleuteltjes plaatsen
  kommaan seg jij met je 1325 sleutels als je echt wist over wat je sprak is het 1330 dat is de begin code van photoshop CS4 NL

  Try before you buy
  Let me know if it works if you say it doesn’t you lie haha

  groetjes

 27. Voor Mac gebruikers is er een Activation Fix ik heb ‘m
  gebruikt voor mijn Mac en hij werkt (heb Mac OS X 10.5.6)

  *Wachtwoord is: punkcracks

 28. Ewel Karin, het wert dus werkelijk
  na twee dagen op het andere te vroeten is dit dus de oplossing
  dus allen naar

 29. Ja Alexandera er is ook een soort gelijke oplossing voor Windows met het programma HostXpert kun je de host file aanpassen (zowel op Vista als op XP)

  en voor Mac OS hoef je alleen de patch uit te voeren en een serial te gebruiken en dat is het… (eerst de patch uitvoeren en daarna de serial invoeren)

 30. Als je een keygen nodig hebt of als je de melding krijgt van license expired dan moet je ff de volgende fix gebruiken. als de crack niet werkt gewoon de dll bestanden vervangen in alle programmamappen door de dll van deze download. werkt prima!

 31. michel >.> iedereen download hem gewoon van adobe. en je ben echt een idioot als je ergens 2000 euro voor betaald terwijl je het gratis kan krijgen. tenzij het natuurlijk je werk is en je wel een legale versie moet hebben.

 32. hoe komt dat dat ik niet meer op geraak krijg de melding dat deze pagina niet te bereiken is en ik op de knop hernieuwen moet klikken en dergelijke maar der gebeurt niks???????

 33. goeie middag ik heb een vraagje kan iemand mij mischien helpen en hier mischien op deze site de werkende serial code van fireworks cs 4 neer kunne zetten alvast bedankt vriendelijke groet terror freak

 34. Tja,… Adobe moet natuurlijk wel dollartjes kopen van die euro-tjes om de programmeurs in san-jose te kunnen betalen, vandaar die koers/prijs verschil.

  Het zou dus “beter” zijn om europeesche software te promoten, die kun je gewoon in eurotjes betalen.

  Maar europeesche software huizen worden behoorlijk dwars gezeten door amerikaans licensie geweld. Adobe steunen ( zelfs door niet te kopen maar te kraken, want jezelf adobe gui paradigma aanleren is ook ondersteunen ) is dus kostbaar.
  Beter is om opensource te gebruiken. Ja Gimp is meters meer bagger dan Photoshop, maar dat kan veranderen door steun van gebruikers ( net zoals photoshop beter werd door input van gebruikers ).

  Echter het grote voordeel is dat ontwikkeling van opensource wereldwijd is, zelfs als het niet gratis is in ieder geval open en dus vrij van nek wurgende licenties en privacy ondermijnende activiteiten.

 35. Bezig om mijn CS4 te laten werken na 30 dagen, wordt deze afgesloten. Hulplijn van Adobe gebeld krijg geen gratis registratienummer. Zeer gek. Maar dan illegaal bij die hufters downloaden. Ze zijn harstikke duur met hun programmatuur.

 36. Ben wanhopig op zoek naar een serial Adobe Master Collection CS4 op de macbook, ik ben zelf een lamlul in het downloaden, en dan conventieren etc… Dus mijn vraag aan deze lieven mensjes of jullie een serial dat up to date is voor me willen vinden.. helpt het als ik zeg dat het voor me studie is?
  groetjes
  wanhopig op zoek

 37. ik heb alle sleutels die hier gegeven zijn al geprobeerd.. en daarvoor ook een aantal van de keygen.. maar ze werken geen van allen.
  is het nou met 1330 of 1325.. of gewoon nog wat anders..

 38. BESTE KARIN EN ANDERE MAC GEBRUIKERS.

  ……voor Mac OS hoef je alleen de patch uit te voeren en een serial te gebruiken en dat is het… (eerst de patch uitvoeren en daarna de serial invoeren)….

  IK KAN DE CRACKS UITVOEREN MAAR WELKE SERIAL MOET IK DAN TE GELIJK INVOEREN???

  HELP, thankx,
  mvrgrt,
  mart

 39. @karin en mac gebruikers , wanner hoeft je die patch uit te voeren .

  ik voer hem uit als ik in het schermpje sta van welkom waar ik de licentiecode moet ingeven .
  Maar dan heeft hij een foutmelding dat hij een bepaalde directory niet vindt .

  heeft iemand ook dit probleem ?

 40. Oeps ik heb gisteren, de trail bij adobe gedownload met mijn eigen gegevens, ik heb vandaag deze code gebruikt maar ik kreeg al vrijwel meteen de vermelding dat dit geen geldige code was en moet dit probleem verhelpen bij een volh=gende ker wanneer ik cs4 opstart, wat nu?

  Gr Yalla

 41. Pingback: Zoeken
 42. Ik heb serialnr gebruikt, maar krijg na de 2e keer starten van photoshop al de melding: foutief seralnummer.

  Wat doe ik hieraan?

 43. We willen gratis software! Het is waardeloos dat software van Adobe zo duur moet zijn. Er moet een softwarebank komen om voor de gewone man ook aan goedkope en toch goede software te komen. Wie is hier voor

 44. Cracks heeft het gevaar om Troyan horses binnen te halen. Om Keygen van 1325-ect. te gebruiken van een ander lijkt ons link en deze is maar eenmalig te gebruiken. Zie mijn mening hierboven

 45. Heb precies gedaan wat “not lost” 14 nov. schreef: nl. de 15 regels toevoegen aan de hostfile.
  Heeft echter niet geholpen.
  Los het nu op, door eerst internet uit te schakelen en dan CS4 te starten. Dat gaat nog steeds goed.

 46. @Elge,

  Heb je het hostfile ook opgeslagen (niet opslaan als maar opslaan) Daarvoor moet je in vista administrator zijn? Bij punkcracks was er ook nog een patch maar ik dacht dat die niet veel uithaalde. Wat de hostfile text doet is ervoor zorgen dat jouw computer geen contact meer kan maken met de adobe serial check en je dus niet kan deactiveren. Als je eerst het hostfile edit en daarna een goede serial invoerd zou het denk ik moeten werken.

 47. Mijn hostfile ziet er als volgt uit:

  # Copyright (c) 1993-2006 Microsoft Corp.
  #
  # This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
  #
  # This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
  # entry should be kept on an individual line. The IP address should
  # be placed in the first column followed by the corresponding host name.
  # The IP address and the host name should be separated by at least one
  # space.
  #
  # Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
  # lines or following the machine name denoted by a ‘#’ symbol.
  #
  # For example:
  #
  # 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
  # 38.25.63.10 x.acme.com # x client host

  127.0.0.1 localhost
  255.255.255.255 broadcasthost
  ::1 localhost

  Dat zou dan toch goed moeten werken. Maar nee hoor! Het probleem blijft!

 48. Elge, Ik zou het proberen zonder deze drie regels:

  127.0.0.1 localhost
  255.255.255.255 broadcasthost
  ::1 localhost

  Ik heb die niet in het hostfile staan…
  succes

 49. Het heeft gewerkt! Bedankt “another Dummy”!
  Tevens kwam ik er achter, dat ik het gewijzigde hostbestand, opgeslagen had als een txt-bestand.

 50. Illegaal software kan gevaar zijn voor je PC. Daarom kan je beter CS4 legaal gaan kopen. Mijn windows pc is naar de klote door het illegaal downloaden van Cs4

 51. HOE WERKT DIT OPEEN MAC. MOET DIT BIJ IEMAND FF INSTELLEN, MAAR HEB GEEN IDEE HOE HET WERKT? IEMAND EEN TIP OF DIE GRAAG MIJ HIERMEE ZOU WILLEN HELPEN? THNQ. XX :

  17. floor zei, op dinsdag 4 november 2008 om 00u57:
  vergeet niet op je Mac, als je de crack eenmaal hebt, om…

  De Finder te openen, bovenin de menubalk te kiezen voor ‘Ga’ > ‘Ga Naar Map’ , type ‘//etc/’ , en dar te zoeken naar het bestand ‘hosts’. Open dat bestand met Teksteditor.app, door erop te ctrl+klikken. Voeg dan onderop deze 3 regels toe:

  127.0.0.1 http://www.adobeereg.com
  127.0.0.1 adobeereg.com
  127.0.0.1 activate.adobe.com

  (gebruik 3 regels, de tab knop en kies opslaan)
  Herstart je Mac, en start dan pas een CS4 Applicatie.

 52. HOE WERKT DIT OP EEN MAC? MOET DIT BIJ IEMAND FF INSTELLEN, MAAR HEB GEEN IDEE HOE HET WERKT? IK HEB HET GEVOLGD, MAAR KOM NIET VERDER DAN ZOEKEN( WAAR IK MAPJE HOSTS NIET KAN VINDEN) JA SORRY, DOWNLOADE ENZO LUKT WEL, MAARUU OM DIE KEYGEN EMAAL INSTELLEN ZODAT JE HEM LANG KAN GEBRUIKE????
  IEMAND EEN TIP OF DIE GRAAG MIJ HIERMEE ZOU WILLEN HELPEN? THNQ. XX :

  17. floor zei, op dinsdag 4 november 2008 om 00u57:
  vergeet niet op je Mac, als je de crack eenmaal hebt, om…

  De Finder te openen, bovenin de menubalk te kiezen voor ‘Ga’ > ‘Ga Naar Map’ , type ‘//etc/’ , en dar te zoeken naar het bestand ‘hosts’. Open dat bestand met Teksteditor.app, door erop te ctrl+klikken.

  Herstart je Mac, en start dan pas een CS4 Applicatie.

 53. Hey bedankt jongens, hij werkt eindelijk.
  Een tip voor de rest is dat je na het aanpassen van de hosts-file best de pc herstart, dan werkt ie als een bloemetje, zelfs in win 7.
  Pas daarna PS terug opstarten en nieuwe key ingeven.
  Daarna PS sluiten en terug openen

 54. mmm….begrijp het nog steeds niet helemaal…hoe kan ik nu voor mac een photoshop cs4 laten draaien? Iemand een korte samenvatting…? Bedankt!

 55. ik kan em maar niet opslaan kan iemand me helpen:(
  Der komt iets te staan met:
  Kan het bestand C;/Windows/System32/drivers/etc/hosts niet maken
  controleer of het juiste pas en de juiste bestandnaam zijn ingevoerd.

 56. Mac Snow Leopard CS4 crack.
  Keygen? Ik wil geen gezeik over licence en zo.
  Ik vertrouw dat Punkcrack niet.
  Help?

 57. hellup,
  heb gedeelte van cs 4 geinstalleerd op imac maar wil nu een ander programma gaan activeren maar kan serie nummer niet meer traceren…mis een gedeelte heb het met 1325 geprobeerd maar dat lukt niet!!

 58. heb gedeelte van cs 4 geinstalleerd op imac maar wil nu een ander programma gaan activeren maar kan serie nummer niet meer traceren…mis een gedeelte heb het met 1325 geprobeerd maar dat lukt niet!!

 59. Helaas dit nummer is het ook niet. het stomme is dat ik in systeemfolder van photoshop een serienr vond maar die is dus niet compleet.
  Is het serienr voor photoshop anders dan voor acrobrat, dacht het niet maar het is een ‘wilde’ gedacht…

 60. De nummers, die beginnen met 1325 zijn voor de Master Collection van CS4.
  Voor alleen Photoshop beginnen de nummers met 1330.
  Succes.

 61. oke maar misschien ben ik niet helemaal bij, Acrobat Pro hoort bij cs 4 heeft die dan hetzelfde serienummer nodig?? Bij mijn vader zag ik een oude photoshop en daar stond bij de opening netjes het serienummer. Maar bij cs4 ben je het helemaal kwijt?
  moet ik nu al je serienr uitproberen met 1325 ervoor??

 62. Volgens mij beginnen de serialnr. van CS4 (en ook de afzonderlijke onderdelen met 1330.
  Maar misschien heeft iemand anders daar nog nuttige opmerkingen over.

 63. misschien zijn wij nog als enige wakker?? 🙂
  dank in ieder geval voor nu! ik ben geduldig en het gaat me vast wel een keer lukken!!

 64. Beste Annette, Jij geeft het niet op en ik ook niet.
  Na wat speuren heb ik een aantal serialnr. gevonden voor de Master Collection van CS4 (waarin o.a. Photoshop en Acrobat Pro).

  Ik hoop, dat je hier meer succes mee hebt.

 65. Beste el-ge, het mag niet baten ook deze nr doen het niet, misschien toch maar een andere download. Zou dit helpen?

  bedankt!!

  groet, Annette

 66. Ja, Ik heb de Master Collection CS4 van een payserver (eweka) gedownload en daar het eerste van de genoemde serialnr. voor gebruikt. Ging prima! Wel 11 GB. Dus nog maar eens proberen.
  Groet en succes. El-ge.

 67. Beste Annette, gaat het jou alleen om Acrobat Pro?
  Ik heb het toevallig gisteren “ergens” opgehaald.

  Als dat jouw bedoeling is, kun je het nog eens proberen met dit nummer.
  En je kunt het hele programma natuurlijk ook van mij krijgen.

 68. indesign en photoshop heb ik al maar het ging mij om het activeren van acrobat pro. Het is niet gelukt met dit nummer toch bedankt voor het proberen. Ik blijf het raar vinden dat ik hem niet kan activeren, heb toch ooit een serienummer al ingevuld voor het installeren van cs4 waarom heeft hij dan acrobat niet meegenomen??

  groet Annette

 69. Het is mij met Photoshop al 2x gebeurd, dat tussentijds om het serialnummer werd gevraagd.
  Komt dus wel voor. helaas voor jou!

 70. Kreeg nog van zwager een hele zooi nummers maar die lukte ook niet. Ik stop nu met proberen en wie weet heb ik nog eens zin om een acrobat te downloaden.
  el-ge bedankt voor alle moeite!!

  groet Annette

 71. Is er na een jaar nog leven in dit huis?
  111 items gelezen, nergens gevonden hoe op een mac de voorgestelde wijziging in de hosts kunnen opgeslagen worden?
  (Melding Mac: je bent niet bevoegd)

Reacties zijn gesloten.