uwged8

Uwged8In ware kamikazestijl, zo van “we kunnen er blijven over palavaren maar voor hetzelfde geld beginnen we er gewoon aan”: uwged8.

Gentblogt doet vanaf morgen een wekelijkse top acht van Gentse muziek. “Gents” wordt daarbij redelijk ruim genomen: minstens één van de groepsleden woont of studeert in Gent, en verder zijn wij daar niet sectair in.

Is dat niet een beetje beperkt, Gentse muziek? Zijt ge dan niet rap uitgepraat? Euh, nee. Kijk eens op Myspace alleen al, bijvoorbeeld. Of zoek op vi.be naar regio Gent.

Punk, rock, jazz, klassiek, avant garde, dzjoem dzjoem; in het Nederlands, in het Kikongo, het Engels, het Frans, zonder woorden: allemaal eender. Professioneel, amateur, alleen of in groep: kom maar op.

Oud of nieuw, bekend of onbekend maakt ons ook niet uit, maar we hopen er alvast enorm veel nieuwe en tot nog toe onbekende Gentse muziek mee te leren kennen.

Oh, en: helemaal honderd procent in orde met SABAM, jawel.

Doe mee met de conversatie

11 reacties

  1. Aan wie die logo’s maakt: pixelfonts moet je gebruiken op 8 pt, of een veelvoud daarvan (16, 32, …) anders zijn ze niet scherp/mooi. Voila 🙂

  2. Ben benieuwd of je geen last gaat krijgen met platenmaatschappijen. SABAM is één (tamelijk duur) ding, de rechtenhouders of hoe heten die dingen een ander. Verder natuurlijk alle suc6 met uw ged8!

  3. Aan Youri: pixelfonts moet je vooral gebruiken op een grootte die een veelvoud is van het beoogde aantal pixels, me dunkt. 🙂 Doch verder een terechte opmerking.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.