Miki Sugimoto

Oh, als ik toch Youtube-fimpkens aan het posten ben: Miki Sugimoto. Gezien alhier:

Het lijkt me een beetje sterk dat dit dezelfde dame zou zijn die in Lustful shogun and his twentyone mistresses speelde of Hot Springs Kiss Geisha en die nu naar het schijnt kleuterjuffrouw is, maar in alle geval: mbè hè hè hè, ze mag zij altijd keer aan mijn gitarre tokkelen, mbè hè hè.

(ahem. sorry daarvoor)

Doe mee met de conversatie

1 reactie

  1. Zeer begrijpelijk ende vergeeflijk. Een vrouw die gitaar speelt doet het ‘em gewoon. Ik heb Sheryl Crow, toen ze nog goed was, live op een Gibson Southerner Jumbo zien spelen, en dat was, euh, ja, ge weet wel, zo van, Jeeeeezes, ik moet even gaan liggen.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.