Exit Vandenbroucke

Zozo. Ik ken de man niet, en ongetwijfeld was het een sympathieke en bekwame mens, maar I, for one, ben content dat ik zijn voortdurende monkellachje en zijn naiviteit gekoppeld aan dogmatisme en voor-zover-dat-het-zo-overkwam eindeloos superioriteitsgevoel niet meer zal moeten zien op televisie.

En nu hopen dat er iemand echt goed op onderwijs komt.

Doe mee met de conversatie

13 reacties

 1. Vanuit Brussel krijgt U nu iemand met een attention span van 5 minuten max! Veel goede ideeën, maar er zal iemand met pen en papier naast moeten staan opdat de minister ze zelf niet terug zou vergeten 😉

 2. Opnieuw uw denigrerende toon naar man die zeker zijn fouten heeft doch zeer bekwaam zijn departement beheerde. Wordt thans vervangen door vrij onbekende snaak die het zeker niet beter zal doen. De partijen hebben een latente bloedarmoede aan capabele personen en gaan deze dan nog dumpen omdat zij af en toe ingaan tegen de grillen en egos van het hoofdbestuur.

 3. Ik volg Michel als hij heeft heeft over de manier waarop Vandenbroucke zich gedraagt: een beetje elitair, kijkt een beetje op de rest neer alsof hij de waarheid in pacht heeft. Maar in het beleid van de man kon ik me wel vinden. Hij heeft goede dingen gedaan voor onderwijs.

  Maar hey, elk zijn mening hé.

 4. Ik vond het beleid dat de man (inderdaad met soms irriterend hautain monkellachje) op vlak van onderwijs voerde zeker niet slecht, en kijk een beetje met angst in het hart uit wat het nu zal worden. Hopelijk blijft er toch continuiteit.

 5. tuurlijk wel, maar er is weinig nut aan michel komen uitmaken op zijn eigen weblog, gelijk de anonieme meneer/mevrouw in kwestie nu al even doet. het gaat niet enkel over deze commentaar.

 6. Mensen uitmaken en dan nog anoniem is not done Vronte. Daarbij is Michel zeker geen guru en spreken vele mensen hem hier tegen.

  Zoals ik nu, als ik zeg dat ik een politicus niet afreken op een monkellachje en ik er behoorlijk zeker van ben dat Frank VDB een bekwame politicus is die zeker niet naïef is.

  Anderzijds kijk ik ook uit naar de nieuwe minister, Pascal Smet, en ben ik er van overtuigd dat deze man voor een groot stuk het beleid van de vorige zal verder zetten, wellicht hier en daar bijgesteld door zijn eigen visie, wat op onderwijs zeker geen kwaad kan.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.