Doe mee met de conversatie

16 reacties

 1. Hoezo ‘herinneren’?? Ik zie dat nog elke keer als ik op mijn eigen website ga koekeloeren ๐Ÿ™‚

  Ik weet het, ik ben compleet uit de mode. Helaas uit de generatie van voor 1980, zoals die drukker uit uw postje “de echte analoge kloof”…

 2. Die [blink] werkt blijkbaar niet in IE8 en ook niet in Safari 4(OSX). En die marquee, ik vrees dat mijn html kennis daar ong is blijven steken ๐Ÿ™‚

 3. Ik ga er gemakshalve dan maar van uit dat de mode in cirkels gaat, en dat die dingen nog wel eens terugkomen zodat mijn website weer ‘in’ wordt ๐Ÿ™‚

 4. Waar is den tijd? Dat website’s standaard gebruik maakte van zoveel mogelijk animated gifs, dat felroze en groen nog veel gebruikte achtergrondkleuren waren, dat afbeeldingen als gif lijn voor lijn tevoorschijn kwamen, …

  Ik mis vooral die heerlijke modemgeluidjes bij het maken van een internetconnectie!

 5. Ha! Ik herinner mij de tijd dat iedereen dat op zijn site had staan. En dat animated gifs nog cool waren! En dat je begroet werd met allerlei midi muziekjes en een embedded prehistorische versie van Windows media player temidden de pagina werd geladen! En nog een paar javascript alert popups er boven op!

  O ja! Very nineties indeed!

 6. Herinner het me dat schuiverke vooral nog als een verloren woe namiddag ergens early 90’s als een tijdverdrijvende bezigheid in Turbo Pascal… En van die oude DOS-schermen met een 80×25 resolutie!

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.