Babygerief op overschot

We hebben er vier gehad, maar nu zijn er geen meer over. ‘t Is te zeggen, er zijn er die zich soms nog als een baby gedragen, maar ze passen niet meer in het babygerief.

Dus moet het babygerief weg.

Er is een (mooi, goed, degelijk, als nieuw, houten, met spijlen) babybed, maar dat staat nu nog boven tussen allerlei ander gerief en dus moeilijk fotografeerbaar. Daarnaast:

Schommeleend

Een antieke schommeleend. Machtig wijs voor kinderen tot ongeveer een jaar of twee, dan kunnen ze het met geen moeite uit evenwicht krijgen. Daarna nog altijd wijs, maar dan wordt het te gevaarlijk: de onze hebben ze denk ik allemaal al eens overkop gekregen.

Schommeleend

Goed voor gebruik of voor decoratie, denk ik zo.

Daarnaast! Een relaxachtig stoeltje, met ingespriemen en draagriemen.

Zitstoel

De bak van een wieg die vroeger op wieltjes stond, maar de wieltjes zijn weg. Er zit wel een kap op, en draagriemen, en een bedekding, en een matras;

Wieg / mand

En ook een zeer lelijke fietsstoel:

Fietsstoeltje

…en zo’n sta-plankje voor achter een wieg/buggy, als er een kind is dat nog te jong (of te lui) is om lange afstanden te lopen en er zit een ander in de wieg/buggy.

Staplank voor buggy

En, pièce de résistance, een kar met plaats voor twee kinderen om achter een fiets te monteren:

Kar voor fiets

Kan open en kan ook dicht (met een gaas en/of met een doorschijnend plastieken ding):

Kar voor fiets

Ik heb geen zin om dat op eBay te zetten wegens geen zin, en eigenlijk ook geen zin om het op zo’n tweedehandsmarkt te gaan staan hawken.

En ik ben er geeneens uit of we daar geld voor zouden moeten vragen. Kunnen vragen. Bleh. Stom dat we geen plaats op overschot hebben.

Doe mee met de conversatie

5 reacties

 1. De eend is inderdaad geweldig, maar mijn praktisch oog bleef vooral plakken aan die fietskar die we zeer goed zouden kunnen gebruiken met een klein kadetje dat af en toe wel eens te transporteren valt. En natuurlijk willen we daar een redelijk bedrag voor betalen…

 2. Hihi michel organiseert zijn eigen ebay. Ik had hetzelfde gevoel bij het opruimen, afbreken van mijn huis, sommige dingen zijn nog bruikbaar en kunnen dus niet weggegooid worden, maar om daar geld voor te vragen? Ik heb het uiteindelijk toch gedaan, de kosten die je gaat doen zijn niet gering en dan kunnen die kleine bedragen voor iets leuks dienen zodat je dan toch dat ene detail kunt doen of gewoon voor een fles goede whisky voor in je kast.

 3. Ola,

  natuurlijk val ik hier weer dagen te laat in…
  Die eend is prachtig, maar aangezien er hier nog gegadigden zijn en ons oudste (Gitte) nog geen jaar is en de jongste nog behoorlijk in de maak, zal ik die braafjes en van harte aan iemand anders gunnen.

  Die fietskar zou dan weer wel bijzonder handig zijn.

  Om het discreet te houden, stuur ik u een mailtje met een bod. Tenzij het al te laat is, natuurlijk.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.