Picture of the day

Gho. Dringend tijd, blijkbaar, dat ik nog eens beelden begin te bewerken op Wikipedia. Het is ondertussen al een jaar geleden of zo, maar het begint gelijk op te brengen:

POTD notification

Hi Michael,

Just to let you know that the Featured Picture File:Thomas Edison2.jpg is due to make an appearance as Picture of the Day on February 11, 2010.

POTD notification

Hi Michel,

Just to let you know that the Featured Picture File:Siegmund Breitbart2.jpg is due to make an appearance as Picture of the Day on February 22, 2010.

POTD notification

Hi Michel,

Just to let you know that the Featured Picture File:Caruso with phonograph2.jpg is due to make an appearance as Picture of the Day on February 25, 2010.

Drie pictures of the day op één maand tijd op de Engelstalige Wikipedia, kom het tegen.

Dit waren geen moeilijke restauraties – de picture of the day van 7 september vorig jaar was dat wél, net als de verdomd verradelijk veel moeilijkere dan op het eerste gezicht uitziende Farmer walking in dust storm in Cimarron County, Oklahoma was, maar het zijn wél mooie beelden.

Mensen ik doe dat graag. En mensen ik heb er geen tijd meer voor, dedju.

Euh ja, dus: als er ergens een instelling is (overheid of overheidsachtig) die iemand zoeken om in vaste loondienst foto’s te restaureren – michel@zog.org is het adres. Ik kan ook nog andere dingen doen als er geen beelden meer zouden te bewerken zijn.

4 reacties op “Picture of the day”

  1. Mooie foto’s !
    Ik werk op een overheidsbedrijf waar men dit doet. Ik geloof een 3-tal mensen momenteel die zich hiermee bezighouden. Al zijn ze wel alledrie ook fotograaf en hebben ze dat als taak ook natuurlijk. Volgens mij zijn ze nu vooral bezig met foto’s van tweede wereldoorlog.

Reacties zijn gesloten.