Gnnnngrrrrr

Het is te warm, daar kunnen we het allemaal min of meer eens over zijn, denk ik.

Maar bon, als ik mij als ne lézard gedraag en gewoon doodstil blijf zitten, dan kan ik daar allemaal wel tegen. Vooral als er een ventilator aan staat en als ik ijskoude drank bij de hand heb.

Schets mijn ziedende woede! toen ik vandaag uit een ochtendlijke vergadering kwam, richting koelkast saunterde, en zag dat allemaal vreemdelingen die een workshop kwamen doen, gewoon mijn Cola hadden gediefd! Uit de koelkast! Mijn persoonlijke drank! Die ik zelf gekocht had! (of althans zelf had laten kopen)

Gniii!

Ik heb het moeten stellen met een anderhalve liter koud water.

Jaja, een boeiend leven, ik.

De dag, trouwens, is weer eens als een TGV voorbijgevlogen: mails, korte meeting, telefoon, langere meeting, sales meeting, telefoons, verslag schrijven, mails schrijven, even naar een formulier kijken, nog verslag schrijven, moeilijke mail schrijven, naar de trein, op de trein nog een kwartiertje of zo telefoon voor het werk, en hopla: dag voorbij!

Morgen: verslag schrijven, hopen dat er geen telefoon komt, lunchmeeting (ha!), artikel schrijven, handleiding-achtig iets schrijven. En badabing: de week is bijna voorbij.

En dan nog een week, en dan nog een week, en dan is het Gentse Feesten.

En dan nog vijf maand en het is kerstmis.

3 reacties op “Gnnnngrrrrr”

Reacties zijn gesloten.