links for 2010-08-27

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. ‘k Ben daar in 1988 geweest, in Ani. Heel bijzonder. ‘k Moet er nog een hoop dia’s van hebben. Die toch eens inscannen.

  2. Shoot. ’t Artikel over Ani op wikipedia gelezen. Toendertijd moest je inderdaad nog een visum op het politiebureau halen (en gelukkig vond ik daar een lift van twee engelsmannen want anders kon ik er helemaal niet komen, bleek op dat politiebureau).

    Maar ik las ook dat fotograferen verboden was, en dus begon ik te twijfelen of ik daar wel dia’s van had. De kelder ingedoken, de dozen van Turkije tevoorschijn gehaald, maar nee hoor, van Ani geen enkele dia te vinden.

    Shit. ’t Was echt heel bijzonder.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.