Doe mee met de conversatie

6 reacties

 1. Je kan tegenwoordig ook in het weekend terecht bij de support, mij hebben ze vorige week zondag om 19.00 uur geholpen bij een defect modem. (oplossing was wel op de volgende dag een nieuwe stroomadapter op te halen maar die lag wel klaar om 9.30 uur)

 2. Op zo’n momenten voel je dat er iets mis is met de manier waarop Telenet momenteel de digitale kanalen mag encrypteren om alleen zijn eigen decoder compatibel te maken. Je kan niet gaan klagen bij Telenet voor snellere software, snellere hardware, nieuwe features, betere usability, … Moest er concurrentie zijn, dan zouden er al lang een gamma aan betere devices zijn denk ik. Maar concurrentie kan er niet komen zolang Telenet deze markt wettelijk mag blijven afsluiten.

 3. Staat uwen tv op HDMI ?
  Als de digicorder voelt dat er iets aan de HDMI hangt, toont hij dat menu enkel nog via HDMI.

  Ik had daar een paar weken terug ook een farce over voor. Mijn tv kon nog geen dvi of hdmi aan, dus ik dacht, ik hang een dvi-computerscherm aan de digicorder. Die weigert beeld te geven om DRM-redenen, maar weigert daarna ook het menu te tonen op de SCART-uitgang…

 4. Probleem is dat ik de interface op 1080 had gezet, en dat de scartkabel die hoge resolutie niet aan kan. De televisie wel, de digidinges wel, maar de kabel niet.

  En als je de interface niet in kan om de resolutie te verlagen, is dat pech: ze blijft op 1080 staan zelfs bij een reboot, en zelfs bij een factory reset (allebei geprobeerd, uiteraard).

  Oplossing: BACK + PIJLTJE RECHTS op de voorkant van het digispel doet een reset van de interface naar een lagere resolutie.

  Opgelost!

 5. Pfff, ik begin achter te geraken op technologisch vlak en tv’s met digicorders maken dit pijnlijk duidelijk… (misschien zat ik al een tijdje achter, maar ‘t blijft dat mijn frank nu pas valt)…

  Ik moet altijd werken met de twee bakskes, eentje voor de digicorder en eentje van tv (enkel om het geluid aan te passen). Bleh!

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.