Och here Dirk Tieleman

Ik weet het niet zeker hé, want op de aankondigingsbanden tussen Komen Eten door heb ik het programma zelf nog niet gezien, laat staan dat ik die mens ken of dat ik het er met hem over gehad heb, maar.

tieleman1.jpg

Dirk Tieleman ziet er zo verdrietig uit, zo uitgeblust, zo ontgoocheld in de mensheid en de wereld.

Ik denk altijd dat hij het zich allemaal veel en veel beter had voorgesteld, die Vlaanderen Vandaag. Dat hij niet had gedacht dat ze hem daar met een iPad in de de hand, rechtopstaand in een vermoed ik lege studio vóór een greenscreen zouden poten.

Vooral die knullige iPad — een oude iPad, ochgod nog een iPad versie één — die hij verplicht in zijn handen moet houden maar waar hij nooit ook maar een halve seconde naar kijkt: de tristesse, jong.

tieleman2.jpg

In het spotje vanavond spiegelde Dirk ons een reportage voor over een meisje van twaalf dat bevallen was. Op de autocue stond dat het “van een gezonde dochter” was, die bevalling. Ook daar leek hij teleurgesteld in.

Doe mee met de conversatie

7 reacties

  1. Eergisteren een stukje gezien hoe hij B*A*B*E aankondigde… Het feit dat hij halverwegen een zin lijkt stil te vallen draagt – jammer genoeg voor hem – een beetje bij aan de knulligheid van Vlaanderen Vandaag. Een beetje goed gelachen, en ik weet niet of dat op zijn plaats was.

  2. Haha, ik zag gisteren hetzelfde bericht, en dacht krak hetzelfde! Hij doet het precies echt niet graag, en eigenlijk denk ik dat ze daar ook beter wat sensatiebabes zetten dan iemand als hem.

  3. hij moet zsm van het scherm af, wat een aanfluiting is die vent. daar straalt nu eens echt de triestheid vanaf. en danvaak met van die rooie oogjes. ik zeg afvoeren en wel vandaag !!

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.