Lego Minecraft

Er kwam een pakje toe vandaag, helemaal uit Denemarken. Heel erg veel verrassing over afzender en inhoud was er niet echt:

Kijk nu, een pakje uit Denemarken

Voor mij en voor Louis, dus proper gewacht tot hij thuis was. En kijk:

Lego Minecraft

Allemaal kleine kleine kleine stukjes. 480 kleine stukjes, waaronder één 1×1 met oogjes en één 1×1 met een mondje, die samen het gezicht van een Steve maken:Steve

En één blokje met een creepergezicht erop:

Creeper!

Schandalig, dat dat in het begin van een schoolweek toekomt. Volgend weekend!

Lego Minecraft is de derde set in Lego’s Cuusoo-gamma, waar gewone mensen nieuwe lego-sets kunnen voorstellen. (Wat er mij nog aan doet denken: ik moet nog eens op zoek gaan naar die Frank Lloyd Wright-doos.)

Doe mee met de conversatie

5 reacties

  1. Pingback: Facebook
  2. Die set is makkelijk gevonden hoor, want verkrijgbaar bij Lego zelf — http://shop.lego.com/en-BE/ — maar ook via diverse Amazons: http://www.brickset.com/detail/?Set=21005-1 en klik op de “For Sale”-tab. Meer nog: momenteel met een aangename korting bij Amazon UK en Amazon ES. ES is goedkoper, maar daar gaan nog verzendkosten bijkomen, dus is UK waarschijnlijk de beste optie.

    Er zijn nog meer sets in die architectuur-reeks: http://www.brickset.com/browse/themes/?theme=Architecture . Maar Fallingwater is IMHO zowat de beste.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.