Mijn hersenen moeten dus ook ontstoken geweest zijn

Wat vooraf ging:

  • hoofdpijn
  • plop-plop
  • oorpijn aan mijn linkeroor
  • veel oorpijn aan mijn linkeroor en hoofdpijn
  • veel hoofdpijn en oorpijn aan mijn linkeroor

Dat van die oorpijn, da’s van het soort oorpijn dat heel uw kaak als een blauwe plek doet aanvoelen, dat uw ene oog scheel doet trekken en dat het onmogelijk maakt om op wat dan ook te concentreren.

Ik was maandag naar het werk gegaan, en ik dacht vandaag gewoon thuis dingen te doen, maar het is een hele dag voor zitten zitten geworden. Boek lezen: te ingewikkeld. TV kijken: euh nee. Slecht lopen is saai, bleh.

En kijk nu, wat is er deze namiddag begonnen? Oorpijn aan mijn rechteroor. Het linkeroor begint weer normaal te worden, gelukkig, maar sinds daarnet wordt het echt wel erge pijn aan het rechteroor. 

Wat moet ik daarvan maken? Dat er een ontsteking door mijn hoofd van de ene naar de andere kant verhuisd is?

Enfinbon. Een nieuwe doos pijnstillers open trekken, dan maar. En druppels bijtanken. 

5 reacties op “Mijn hersenen moeten dus ook ontstoken geweest zijn”

  1. Moest ge ooit slapen, ik zou zeggen dat het via uw hoofdkussen van de ene naar de andere kant is verhuisd. Maar die kans is klein, vermoed ik?

  2. Heb ik deze zomer ook gehad. Begonnen met mijn rechteroor. Vrééééselijke oorpijn, zoals ik er nog nooit gehad heb. Daarna sloeg het over op mijn linkeroor, maar minder erg. Ben twee weken zogoed als doof geweest. Zware antibiotica geslikt, cortisone ook. We zijn nu tien weken verder en nog altijd is mijn rechteroor niet in orde. Kwestie van jouw wat moed in te spreken. By the way, het heeft geen zin om oordruppels te gebruiken bij een middenoorontsteking, neusdruppels helpen wel.

Reacties zijn gesloten.