Interstellar

Pfoei, ‘t is er eindelijk van gekomen. Het is al van de dag dat die film uit is dat ik probeer er naartoe te gaan, en het heeft verdorie tot vanavond geduurd eer ik er geraakte.

En hoezee, ‘t was helemaal de moeite. Ik ben erin geslaagd om niets van spoilers of previews of wat dan ook te zien (goeie zaak), en het was al heel lang geleden dat ik nog eens een onbeschaamd echte science fictionfilm met een beetje ambitie gezien had.

Hoera!

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Jaloers! In Brugge koos Kinepolis voor de grootste gemene deler en dus draaien ze hem al niet meer. De eerst volgende stop is Gent. Hopelijk geraak ik er nog voor hij helemaal niet meer speelt.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.