De pot verwijt de ketel collaborateur te zijn

Mbwahaha. Ik kijk al een tijd niet meer naar het nieuws, maar ik kom natuurlijk wel voorbij de websites van onze klanten, en aangezien onze klanten ondertussen zowat alle media van het land zijn, kan ik niet naast de actua kijken.

Ik moest vanavond hartelijk luidop lachen van deze:

schaamlijk

Ziet, het is de Grijze Man van de N-VA aan het woord!

Ex-Groen-voorzitter Wouter Van Besien had de kat de bel aangebonden door te zeggen dat Muyters de regels voor het openbaar onderzoek van Oosterweel met voeten heeft getreden, door bepaalde stukken er niet in op te nemen, ondanks het advies van de BAM. “Ik heb me geërgerd aan wat Groen brengt. Ik vind dat Groen meer en meer de populistische toer opgaat”, zei Bourgeois in “Villa Politica”.

De populistische toer. Geërgerd. En dan uitgerekend op dit dossier, en in deze.

Toch hartelijk bedankt voor de lach, Geert.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.