Niet goed

Ik had geen witte hemden meer — een duistere historie van was, strijk, en dat het ene wel maar het andere niet gedaan was. Ik had het laatste gekleurde hemd dat past met een zwart kostuum vrijdag aangedaan — een lichtblauw en donkerblauw en wit gekaroodt ding vers van bij JBC. En dus moest ik wel iets anders dan een zwart kostuum aandoen.

Dus had ik een beige broek aangedaan, een wit hemd met lichte schuine bruin-rood-achtige strepen, geen plastron, en een bijpassende roodbruine vest.

So far so ho-hum.

Maar: zowel het hemd als de vest hadden een tijd horizontaal gelegen in onze kamer, en dat wil dan dus blijkbaar zeggen: stof.

En ik kan niet zo goed tegen stof. Ik krijg daar een loopneus van, en traanogen, en hoesten, en mijn gezicht wordt helemaal rood, en dat slaat op mijn gemoed, en ik krijg hoofdpijn, en aargh.

Het overkomt mij niet zo enorm veel, maar genoeg om ambetant te zijn: een plotse allergieaanval. Soms van sigarettenrook, soms van stof, soms weet ik niet van wat. Maar meestal dus van stof.

En het was absoluut niet goed vandaag. Ik kruip in mijn bed.

Update Ziet, het ging zo slecht dat dit nog altijd niet gepost staat, een dag later. Ik ben zaterdag in mijn bed gekropen om 20u30 en er pas zondag om 10u uitgekomen. Mleh.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.