Nieuw van Microsoft

Microsoft heeft zijn nieuwe UI-richting getoond: Fluent Design System.

Ik ben er op het eerste zicht wel voor.

‘t Is dat ik ongetwijfeld mijn leeftijd toon, maar ik kreeg er een beetje een flashback naar SoftImage|XSI van, van vóór het door Autodesk gekocht werd. Die gasten hadden toen het mooiste materiaal, brochures en zo, dat ik al ooit gezien had. En gecombineerd met een interface waar knoppen geen standaardknoppen waren maar bijna organisch uit het scherm leken te komen in fluweelzacht grijs…

Afijn. Wat nog allemaal?

Story Remix: allemaal dingen die links en rechts al mogelijk waren, maar gelijk proper in mekaar passen. Windows Movie Maker 3.0 met 3D en multi-angle en al:

Timeline, waarmee ik blijkbaar op mijn werklaptop iets kan beginnen en gewoon verder doen op mijn thuispc of omgekeerd.

Een Universal Clipboard maar dan niet alleen op Microsoft maar ook over Android en iOS.

En nieuwe VR-controllers en ja we leven in de toekomst:

En iets voor mensen met Parkinson’s, waarom niet?

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.