Instant gratification

Ik wou iets vaag oostersachtig maken van uitnodiging. Ik zoek op tegels, ik vind op een veilingwebsite deze:

veiling

Knippety plakkety van de high res beelden, beetje rechttrekken wegens schuin gefotografeerd, tegels dubbel maken, tekstje op, beetje papiertextuur zoeken op het internet om wat minder plat te maken, bij elkaar smeieren, export to pdf, hopla.

Andere kant: groot vierkant in iets van kleur zetten, tekst erop pleuren, nakijken of het allemaal wel is wat het moet zijn, export to pdf, klaar.

Naar het internet op zoek naar enveloppen — bij random winkel waar ik nu al de naam van vergeten ben, 100 koningsblauwe enveloppen van 14 op 14 gekocht.

Gemerkt dat ik mijn uitnodiging als 15 op 15 had gemaakt, verkleind naar 13 op 13.

Random printdienst met een beetje goede reviews gezocht op het internet, 100 exemplaren recto verso cmyk op dik matglanspapier besteld, hey presto.

Op géén tijd is dat allemaal geregeld. Van in mijn living thuis. Zonder ook maar met één mens te moeten spreken. Op een zaterdagnamiddag. De enveloppen komen dinsdag toe op mijn werk, het drukwerk een dag later.

De wereld is wonderlijk.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.