Op weekend

Morgenochtend vertrek ik op weekend. Ik heb geen flauw idee waar ik mij aan moet verwachten.

‘t Is ook niet iets dat ik eigenlijk zou doen, wegens niet zo wreed voorstander van onder de mensen te komen. Maar ‘t is cirQ, en dus is het gegarandeerd wijs. Dus hey, uit de comfort zone stappen en al, en al.

20170922_120506

Ik moet meenemen: wat zakgeld, een slaapzak, mijn kussen, een verse onderbroek, een stuk van twee euro, regenkledij, en “iets wijs”.

Urgh. Ik heb geen stuk van twee euro gevonden, ik moet morgen nog geld afhalen, ik heb al in geen veertig jaar nog in een slaapzak geslapen, ik moet nog een verse kussensloop voor mijn kussen zoeken, ik heb alleen een roze fietsboerka als regenkledij, en ik heb geen idee welk wijs iets ik zou kunnen meebrengen.

Voor de rest geen stress.

Alhoewel, dat is gelogen. Wél veel stress.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.