Drums

 

Er zijn veel dingen waar ik stikjaloers op ben. Drummen, dat staat daar ergens bovenaan de lijst.

Ik moest eraan denken omdat ik vandaag ikweetnietmeerjuistwaar Andres Forero de drumpartij van ergens het begin van Hamilton zag doen:

Ik lees in de commentaren op de Youtubes dat hij na honderden keren nog altijd van de partituur leest — ’t schijnt is het op Broadway soms genoeg om één noot verkeerd te spelen om, zelfs in het midden van een voorstelling, op staande voet aan de deur gezet te worden.

Youtube staat vol met allemaal dingen van alles, en dus staat Youtube natuurlijk ook vol met drumdingen. En omdat Youtube weet wie ik be, stelt hij mij dingen voor die ik in het verleden al meer dan veel bekeken heb, gemengd met dingen die ik wellicht wil zien.

Zoals daar bijvoorbeeld zijn! Neil Peart gaat loos op drums (al veel gezien):

Random veel te jonge Aziatisch meisje doet rare dingen met drums (eerste keer gezien):

Bernard ‘Pretty’ Purdie doet zijn Purdie Shuffle (klassieker, te bekijken in geval van u slecht voelen — instant gelukkigmaker):

Ha, en terug naar Rush met Tom Sawyer:

En dan, ha grappigaard, komt Youtube met deze af:

Grmbl.

Doe mee met de conversatie

4 reacties

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.